cafe racer tavsiyesi.

Herkese merhaba,

Aranıza yeni katıldım. 26 yaşındayım, RKS 125N kullandım bir süre. Şu sıralar yükseltmek istiyorum. Cafe racer retro motorları seviyorum genel olarak. 200k bütçem var. Aklımdaki motorlar;

Royal Hunter 350
Mutt Mushman 250
Honda CL250

2. seçenek olarak 2-3 ay içinde elime para geçecek bi miktar, o parayla ömürlük bir Triumph veya Moto Guzzi v7 almak daha mantıklı mı olur acaba? Ama TR şartlarından dolayı 2-3 ay sonrasını göremediğimden korkuyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Moto Guzzi V7'yi bir 20 km kadar test etmiştim, bence çok tatlı makine. Virajlar çok keyifliydi o motorla. Tek gıcığıma giden tarafı Nc gibi erkenden kesiciye girmesiydi. Dijital ekranına güneş vurduğunda bir şey okumak imkansız, ben de devir göstergesini göremedim, apaçi gibi her viteste kesiciye sokmuştum bilmeden.

Sizin seçeneklerden Royal Enfield Hunter 350 kağıt üzerinde fena durmuyor, gücü biraz düşük gerçi ama alım kampanyası güzel, bir de iphone 14 hediye ediyorlarmış.

ekonomik açıdan en iyi tercih re 350 hunter gibi duruyor
telefon kampanyası ile oldukça cazip

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Saydığınız motosikletleri alırsanız bir süre zaman geçtikten sonra CC yükseltme düşüncelerine gireceğiniz için,
hazır elinize para da geçecek Triumph veya Moto Guzzi seçmeniz daha mantıklı olacaktır.
Sıfırından çok daha uyguna ikinci el bulunabiliyor.
Böylece uzun vadede paradan ve zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

Eğer mutlaka örnek olarak verdiğiniz motorları alacaksanız da sıfır değil daha ucuza ikinci el almanızı tavsiye ederim.
Satmak istediğiniz zaman değeri epey düşecek çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar