tek sıkıntı galiba çift katlı değil kış aylarında kullanamayacağım
Çift katlı ama kış aylarında sadece çadırla soğuktan korunacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Termal polar ve uyku tulumu da almanız lazım. Bir tek çadırla soğuktan korunamazsınız, isterseniz 8 katlı olsun.
pratiklik ve masraf açısından haklısınız hocamda ben gittim mi bir kaç gün kalmak doğayla iç içe olmak şehir ve kalabalıktan kaçmak istiyorum haliyle büyük bir çanta yapıp baya malzeme alacağım söylediğiniz çadırda 2 3 gün geçirebilir miyim yada çok zor olmasa bile havanın 2-3 derece olduğu durumlarda kullanabilir miyim bu durumlara gidecek genişte bir çadır arıyorum ayrıca grup halinde gideceğimiz gezilerimizde olacakMotorla gideceksen max. 2 kişi olacaksın . çoluk çocuğun olmadığı bir senaryo için bence hiç uğraşma böyle şeylerle.
Şemsiye çadırlar var ufak yer kaplamıyor hem ucuz hem pratik 2-3 dakikanı almıyor.
Nasıl olsa hepsinde nem-sıcaklık filan sorunu oluyor. Yukarıda denildiği gibi olay uyku tulumu ve termal polarlarda biter.
Ben şemsiye gibi 2 dakikada açıp 2 dakikada yere sabitliyorum sigara mı çayımı alıp, diğerleri uğraşırken keyifli keyifli uzaktan kıl kıl direktifler veriyorum :cherry:
hocam ne kadar bir sürede kargo elinize ulaştı birde linkini attığınız mağazadan mı sipariş verdinizdeclantondan bakabilirsin emin ol işini görür
ama sana tavsiyem kaz tüyü uyku tulumu ve sağlam mat almandır
evet çadırda da önemli fakat uyku tulumu iyi olmassa soğuktan uyku tutmaz benden demesi
ben bunu aldım kamplar artık 10 numara oldu sadece don la giriyorum içine
1900 gram en gramajlısı
havalar 0 altına düşmeye başlasa da kamp a gitsem diye bekliyorum
ha bu arada çadırım bim den alınma 50 tl otomatik olandan
https://tr.aliexpress.com/item/Camc..._1&btsid=01695d2f-0c34-4374-92ec-a8a807c75a0d