Caddebostan sahilinde stunt yapmaya çalışanlar.

Burayı okuyorsanız; gençler bir gün başınıza çok kötü şeyler gelecek. sonra uyarmadı demeyin. o kalabalık sahilde çoluk çocuğun arasında, bisiklet yolunda gazlayıp stopie teker meker yapmayın. oraya girmeyin bile. Dün azıttınız. 155 meşguldü. özel güvenlik de yoktu. ama birinin canını yakacaksınız ve sonra linç gelecek. kamera görüntülerini yayınlarsınız.

şahsen evli değilim ama diyelim çocuğumla yürüyüş yolunda geziyorum. artistin biri stoppi falan yapayım derken benim ufaklığa zarar verirse motorcu dayanışması dinlemem tek başıma linç ederim.

Motosikleti
KTM 390 ADVENTURE
İlla ben apaçılık yapıcam derseniz buyrun konum 40.935155, 29.114374 .

Burayı okuyorsanız; gençler bir gün başınıza çok kötü şeyler gelecek. sonra uyarmadı demeyin. o kalabalık sahilde çoluk çocuğun arasında, bisiklet yolunda gazlayıp stopie teker meker yapmayın. oraya girmeyin bile. Dün azıttınız. 155 meşguldü. özel güvenlik de yoktu. ama birinin canını yakacaksınız ve sonra linç gelecek. kamera görüntülerini yayınlarsınız.

Şu ayağıyla cıbır kullananan Oğuzhan Puştun ve tayfasının işidir, gerçi onun ehliyetine el koymamışlar mıydı yaw?

migrosun arkasında park yeri var gitsem oraya bırakırım o sahilde motorla gezilmez zaten çok kalabalık oluyor çoluk çocuk ne ararsan var birinin başını yakıcaklar

Böyle çocuklar yüzünden motosikletle girmeye yaklaşmaya korktuğum utandığım yerler var

olurda mecburen girmem gerektiğinde ayaklarım yerde ve yürüme hızını geçmiyorum

O gün meşguldüm fazla ilgilenemedim. zaten 155 de meşguldü. bir daha kine video çekeceğim. bebeler 3-4 motor milletin içinde ara gazlar stopieler vs. köpeklerden kaçarken dip gaz falan takılıyorlar. ve olmazsa olmaz cg ile gazlayan tipler.

155 nasıl meşgul oluyor yahu. Geçen gün birinden aynı şeyi duydum.
Demek ki çocuk kaçırsalar, adam gasp etseler, götümüzü kesseler polise ulaşamayacağız.
Fetö fetö diye kolluk kuvveti bırakmadılar memlekette, kalanlar da tayyibin bekçisi.
155 nasıl meşgul olur kardeşim, en temel en gerekli hat. 150 yıllık teşkilatı ne hale getirdiler, yazıklar olsun.

motorların gireceği yerleri böyleleri yüzünden kısıtlıyorlar ve hepimiz kaybediyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar