- Konu Yazar
Rize Ardeşen, Çamlıhemşin yaylalarından çıkmadığım bir kaç yayla vardı. onlardan bir tanesi olan Çaçahona Yaylasına çıktım bu gün. yolu berbattı. ama manzara on numaraydı. işte fotolar
gitmeden ilk önce Google Earth'den bakıyorum ayrıntısıyla. kafamda bir harita çiziyorum. ilk gideceğim bir yer sonuçta ve malum karadeniz stabilize yolları sürekli sağa sola ayrılıyor.ilk önce maksadım Aşağıdurak köyüne gitmek.

bi on-onbeş km sonra mola veriyorum.

Bundan sola dönünce Tunca beldesine gidiyor. geçen sene gezi yapmıştım oralara.şimdi sağa dönüyorum. buradan gidiliyor Çaçahona'ya

burada da mola veriyorum. güzel manzara.birazdan Aşağı durak köyüne geleceğim.

Aşağı durak köyü aşağıda kaldı:mrgreen:

Bu sarı çiçekler bir kokuyor ki anlatamam. on numara. ormanda her taraf mis gibi kokuyordu.

BU mor çiçeklere Kumar çiçeği deniliyor

Bazların dibindeyim. manzaralı bir yer

işte manzarası. akşam dönüşte burası bulutlarla kaplı olacak

şu karşıki dağların tepesine gidiyorum.

bazlar aşağıda kaldı bayağı

çıkarken bir grup amcayla karşılaşıyorum. onlar da Çaçahona yoluna doğru gezmeye çıkmışlar. belli bir yerden sonra gidememişler tabi. ama ben çıktım motorla. sebebi birazdan:mrgreen:

işte bundan dolayı
yol karla kaplı.ben kenara beri yavaş yavaş geçtim buralardan.

Çaçahona'ya az kaldı. karşıda ufaktan görünüyor

işte Çaçahona yayla evleri

motorla buraya kadar. fazla da zorlamıyorum. bundan sonra yürüyerek biraz dolaşacağım etrafta. bu arada kimsecikler yok.

aşağıları bulutlar kaplamış bu arada.

Artık inme zamanı geldi. fol bol fotoğraf çekerek yavaş yavaş iniyorum

bulutlar dağı sarmış sarmalamış

Burada güneşin alçalmasını bekliyorum . maksadım daha güzel fotoğraflar çekmek

işte güneş batmaya yakın daha güzel manzara oluşuyor.

birazdan o sisin içine gireceğim.

gün batmak üzere

sonunda Ardeşen'e ulaşabildim. zorlu bir geziydi benim için. yolu çok kötüydü. ha birde akşam üstü bir adet çakal gördüm aşağı inerken:mrgreen:

gitmeden ilk önce Google Earth'den bakıyorum ayrıntısıyla. kafamda bir harita çiziyorum. ilk gideceğim bir yer sonuçta ve malum karadeniz stabilize yolları sürekli sağa sola ayrılıyor.ilk önce maksadım Aşağıdurak köyüne gitmek.

bi on-onbeş km sonra mola veriyorum.

Bundan sola dönünce Tunca beldesine gidiyor. geçen sene gezi yapmıştım oralara.şimdi sağa dönüyorum. buradan gidiliyor Çaçahona'ya

burada da mola veriyorum. güzel manzara.birazdan Aşağı durak köyüne geleceğim.

Aşağı durak köyü aşağıda kaldı:mrgreen:

Bu sarı çiçekler bir kokuyor ki anlatamam. on numara. ormanda her taraf mis gibi kokuyordu.

BU mor çiçeklere Kumar çiçeği deniliyor

Bazların dibindeyim. manzaralı bir yer

işte manzarası. akşam dönüşte burası bulutlarla kaplı olacak

şu karşıki dağların tepesine gidiyorum.

bazlar aşağıda kaldı bayağı

çıkarken bir grup amcayla karşılaşıyorum. onlar da Çaçahona yoluna doğru gezmeye çıkmışlar. belli bir yerden sonra gidememişler tabi. ama ben çıktım motorla. sebebi birazdan:mrgreen:

işte bundan dolayı

Çaçahona'ya az kaldı. karşıda ufaktan görünüyor

işte Çaçahona yayla evleri

motorla buraya kadar. fazla da zorlamıyorum. bundan sonra yürüyerek biraz dolaşacağım etrafta. bu arada kimsecikler yok.

aşağıları bulutlar kaplamış bu arada.

Artık inme zamanı geldi. fol bol fotoğraf çekerek yavaş yavaş iniyorum

bulutlar dağı sarmış sarmalamış

Burada güneşin alçalmasını bekliyorum . maksadım daha güzel fotoğraflar çekmek

işte güneş batmaya yakın daha güzel manzara oluşuyor.

birazdan o sisin içine gireceğim.

gün batmak üzere

sonunda Ardeşen'e ulaşabildim. zorlu bir geziydi benim için. yolu çok kötüydü. ha birde akşam üstü bir adet çakal gördüm aşağı inerken:mrgreen: