Çabuk söyleyin!!! dördüncü talihli hanginiz?

Çabuk söyleyin!!! dördüncü talihli hanginiz?:silent:

Yeter yahu,sıkıntıdan benim karnıma ağrılar girdi,bilet sahibine giren çıkan yok,adaletmi bu beeeeğğğğ.:queen:

Milli Piyango'nun üçüncü talihlisi de ortaya çıktı

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye olan 25 milyon YTL'yi paylaşan çeyrek bilet sahiplerinden üçüncüsü de ortaya çıktı.

Adının açıklanmasını istemeyen talihli adına ikramiye çekini, İş Bankası İstanbul Şirinevler Şube Müdürü Hakkı Macit, Milli Piyango Genel Müdürlüğü İkramiye Kontrol ve Çekilişler Daire Başkanı Murtaza Çakır'dan aldı.
Banka Şube Müdürü Macit sorular üzerine, talihlinin 30-35 yaşlarında, ilkokul mezunu evli ve çocuksuz olduğunu söyledi.

Özel sektörde işçi olarak çalışan talihlinin maddi durumunun iyi olmadığını ifade eden Macit, “Bize geldiğinde çok telaşlıydı, ne yapacağını bilmiyordu. Seri 5 adet bilet almış, bunlardan bir tanesine teselli ikramiyesi çıkmış, birine amorti, birine de büyük ikramiye çıkmış” dedi.

İkramiye Kontrol ve Çekilişler Daire Başkanı Murtaza Çakır da, biletin İstanbul Kadıköy şubesinden satıldığını belirterek, üçüncü çeyrek bilet sahibinin de çekine kavuştuğunu, ancak dördüncü talihlinin henüz ortaya çıkmadığını söyledi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/8040413.asp?gid=180&sz=78677

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
anaa şirinevlerdeymiş :) ben biraz dolaşıyım belki bulurum :D

abı gecende gazetede okudum son talıhlı bır ımam hatıp ogrencısıymıs haram oldugu ıcın parayı almak ıstemıomus...ne ınsanlar varya ama bunun gıbılere bızım gıbı bır arkadas sart:queen::queen::queen:

ben meto fürekinden şüpheleniyorum.
bugün öyle bir haber verdi ki, "aboooovvv :cyclopsan" dedim içimden.

bombayı yakında patlatır, siz de görürsünüz. :wiinkk:

abi bizde nerede şans:pr:her hafta sayısala dadanıyoruz...
fıssssssssssssssssssssss

arkadaşlar aslında çaktırmıyorum ama 4 talihli benim kendime y2k bayisi açacağım ama bileti nereye attığımı bilmiyorum :)

Moderatör (forrap)
abı gecende gazetede okudum son talıhlı bır ımam hatıp ogrencısıymıs haram oldugu ıcın parayı almak ıstemıomus...ne ınsanlar varya ama bunun gıbılere bızım gıbı bır arkadas sart:queen::queen::queen:

:)
O zaman bileti neden almış :p ?
Bilet talihlilerine mekke turu vermiyorlar ki,verecekleri şey belli,istemiyosan bilet neden alıyosun .. :)

löm bana çıktı piango caktırmayın amma,,,,,,,,,,,,,,,,herkese r6 alacam hediye:queen:

bana çıktı tabe. motor dünyası açcam burda. herkese motor satcam. 10 katlı motor mağazası kurcam. :):):):queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar