geçen gün bende bu olay yüzünden 30, 40 ile giderken düştüm. viraja giriyorum diye yavaşlamış olmama rağmen, motor birden altımdan çıktı, yerde bir iki metre sürüklendikten sonra durabildim. Motor devam edip karşı şeritten gelen aracın jant'ına çarparak durabildi. Allah'tan araç sahibi anlayışlı biriydi de, bendeki çizikler vs önemli değil, bir şekilde hallederim dedikten sonra, geçmiş olsun diyerek yoluna devam etti.
Bu arada kalçamda ve dizimdeki bir kaç morluk haricinde olaydan yarasız, beresiz kurtulma sebebim, üstümde mont ile kaskımın olmasıydı. Zira kazadan sonra, eve gelince fark ettim, mont'un yan kısmı epey bir hırpalanmış, o an insan fark edemiyor ama mont'suz olsam, direk olarak sağ bilekten - omuz hizama kadar bir soyulma (veya yarılma) ile kafada bir şişlik ile (kaskı inceleyince arka kısmında da bir darbe olduğunu fark ettim ki kaza anında başımı çarptığımı hiç hatırlamıyorum bile). İşin özü arkadaşlar, yaz geldi diyip aman korumayı eksik etmeyelim. Ben şahsen dizlik takmadığıma çok kızıyorum şuan. Tabi bir de motorun ön kısmına sıkışmış bir 300, 400 lira varmış. Onuda bugün yarın halledeceğiz inşallah.
+++++: Aklıma gelmişken, bakırköy'den florya'ya giden sahil yolunda hava müzesinin orasında gece bildiğin gölet oluyor. Oradan geçerken dikkat edelim arkadaşlar.