- Konu Yazar
bu gün koltuk döşemesini değiştirmek için Şirinevlere gittim,bizim ugur kardeş'te geldi onun kle 500'ün koltuk döşemesinide yaptırdık çıktık yola merter-cevizlibağ girişinden Topkapı E-5 'e bağlantı kavşağına girdik kaskın vizörü açıktı yüzüme su damlacıkları geldi :silent: yağmur yağmıyor yine kavşakta Büyükşehir çiçekler yerine asfaltı suluyor herhalde zaten yavaştım daha'da yavaşladım ve viraja dıştan girdim,yolun hemen hemen tamamı su içinde az hızlı girsek heralde bariyerleri öperdik
ale:
O kadar motosiklet sürücüsü bu tarz hatalar yüzünden aramızdan ayrıldı,O kadar eylem yaptık,meil attık Park ve Bahçeler Müdürlüğüne hayla değişen birşey yok anlaşılan.
ben müsait bir yerde durdum bir kaç foto çektim,Ugur'da merak etmiş virajdan çıkmayınca motoru park etmiş yanıma geldi,dedi hacı korktum başına birşey geldi diye sağolsun dostlar,ama böyle baştan sağma iş yapanlar oldugu müddetçe daha çok kişinin canı yanar.
yaz günlerinde özellikle virajlara dikkatli girin arkadaşlar,çünkü yetkililer bizleri düşünmüyor çiçekleri düşünüyor
ale:
bunlarda çektiğim fotolar

O kadar motosiklet sürücüsü bu tarz hatalar yüzünden aramızdan ayrıldı,O kadar eylem yaptık,meil attık Park ve Bahçeler Müdürlüğüne hayla değişen birşey yok anlaşılan.
ben müsait bir yerde durdum bir kaç foto çektim,Ugur'da merak etmiş virajdan çıkmayınca motoru park etmiş yanıma geldi,dedi hacı korktum başına birşey geldi diye sağolsun dostlar,ama böyle baştan sağma iş yapanlar oldugu müddetçe daha çok kişinin canı yanar.
yaz günlerinde özellikle virajlara dikkatli girin arkadaşlar,çünkü yetkililer bizleri düşünmüyor çiçekleri düşünüyor
bunlarda çektiğim fotolar