Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten araba mı motosikletmi diye bişey olamaz ikisininde yeri çok ayrı, ikisindende olucak abi 11. olarak arabada yatıp kalkıp laptopu bile açıp kullanabiliriz şarj ederiz herşeyi vs. vs.
bekar olan hiç kimsenin motosiklet varken arabaya ihtiyacı olmaz, olmamalı. evli ve çocuksuz ise yine araba gerekmez. çocuk varsa işin rengi değişir yani kalabalık aile için araba hem daha ekonomik hem daha güvenli.
Bence Bu mantigi artik yikmak lazim araba ve motorsiklet bir birinden cok ayri
Asla bir biriyle kiyaslanmamali ikiside ayri sinif
Benim dusuncem boyle arkadaslar
Öğrenciyim,çalışıyor olsam gelirim olsa,karda da motor kullanırdım.En çok istediğim şeylerden biridir,mevsim gözetmeden kullanmak.Şu an havalar soğudu burda,geceleri buz gibi oluyor,yine de kullanıyorum.Ayaza çektiğinde kullanamayacağım çünkü yeterli ekipmanım yok,kışlık eldiven,çizme ve çene pedi gibi.Sogugun etkisiylede artık zevk vermeyecek,işkence olacak en büyük keyif..