Moto gp izlesin de, ne yollar moto gpdeki yollar, ne üzerimizdekiler motogp'deki ekipmanlar, ne de bizler beş yaşından beri motor eğitimi alan insanlarız. (Yaş, temsili) Orada her şey kontrollü, hesaplanmış bir şekilde dönüyor. Burada sen seyir halindeyken bengal kaplanı bile görebilirsin.İzlemenin eğiticiliğine itirazım yok ama bunları izleyeceğine MotoGP izlesin..
Zafer Akçay'dan trafikte ne saçma şeyler olabileceğini ve genelde nasıl önlem alman gerektiğini öğrenebilirsin kabul. Lİstede adı geçenlerden hele seçkin şahsiyetin doğrudan çok yanlışı var, bayılıyor yalan yanlış konuşmaya.
Kastettiğim Honda güvenli sürüş eğitimi zaten ileri sürüş eğitimi değil, güvenli sürüş eğitimi, başlangıç seviyesi. Maalesef Türkiye'de çok birbirine karıştırılıyor bunlar.. Her neyse, eğer şansın olursa İstanbul'a yolunu düşür ve Honda'nın bu eğitimine katıl, ne kadar fayda gördüğüne inanamayacaksın sonra.
Yanlış bilgiye gelince: Bilgiyi çeşitli kanallardan alırsak, genelde ne yapılıyorsa öyle gider, diğerlerini eleriz. Çok yönlü takibi bundan önerdim zaten. (Ben bile sıfır tecrübe olmama ve bilgisizliğime rağmen bu önerdiklerimin bazı fikirlerini aklıma mantığıma sığdıramıyorum. ) Güvenli sürüş de ileri sürüşün önemli bir parçaısıdır ayrıca. Haliyle bu isimler güvenli sürüş eğitim konuları da çekiyor ve çok fazla var.
Bir de bu işi bilen insanları ünternet ortamında bazen, birini bozar gibi bilgi verirken görüyoruz. Biliyorlarsa lüften esin kaynağı olsunlar. Uğraşamayacaklarsa sert çıkma gibi hareketlere girişilince kimse dikkate almıyor.