büyük kaza yaptım(motorun yarısı yok)

geçmiş olsun
bırak motorun yarısı olmasın yapılır önemli olan sana abir şey olmaması::stretche

Arkadaşlar Dikkat lütfen durmadan kaza haberleri almaya başladık ve çok canım sıkılıyor ve çok üzülüyorum dikkat edin lütfen birinizden birimize bir şey olması....çok çok geçmiş olsun acil şifalar..

Geçmiş olsun kardeşim. Allah kimsenin tekerlerini yoldan ayırmasın, tehlikeye düşürmesin..

çok sağolun bana yazılarınızla moral verdiğiniz için:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.
Herhalde ben olsam polis geri geri geldiği için epeyi bir cıngar çıkartırdım. Kesinlikle davacı olurdum. Sonucu ne olurdu bilemem.

Hocam, geçmiş olsun...
Motora üzülme demicem, ben de duygusal bağ kuran delilerdenim motorlu taşıtlarla...ama yine de sağ salim olman büyük bi nimet...

Kazadan beladan uzak, keyifli ve güvenli sürüşler herkese....

Büyük geçmiş olsun kardeş. DD'den öğrendiğim bir laf var. "Gördüğün kadar gideceksin" diyor. Belki o zaman böyle geri geri gelen sürprizler yaşanmaz.

dostum eğerki öyle gitmeseydim arkadan da bana bir başkası çarpabilirdi:rendeer: nerden bilebilirsinki ordan bir arabanın geriye geleceğini:rendeer: ben de şu sözü biliyorum olcakla ölceğin önüne geçilmez:rendeer:

çok geçmiş olsunnn,ucuz atlatmışsın .:rendeer: İzmir gurubuna 1 hafta süreyle motora binmeyi yasaklamak lazım:mrgreen:

valla büyük gecmiş olsun allah korumus (hepimizi korusun) amin... kazasız belasız günler dileği ile

dostum sen sağsın ya motoru ittir et,büyük geçmiş olsun, işte korumanın farkını birdaha gördün tedbirli ve dikkatli olmak lazım, kazanın nerden nezaman nasıl geleceğini bilsek ona göre hareket ederdik ama malesef öyle bir gücümüz yok.

bedricim büyük geçmiş olsun,çok üzüldüm inanki,ama allahtan ucuz atlatmışsın buna sevindim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar