büyük kaza yaptım(motorun yarısı yok)

khutuck arkadaşım trafik polisi bey efendi aklı sıra geriye gelip karşı şeride geçecek orta taraf kaldırım olduğu için tek bir geçiş var karşıya oda ya düz gitcen garaj kavşağından döncen yada böyle akılsızca kontrolsüzce geri gelcen bana ne dedi biliyormusunuz ne biçim geliyon yaa ben durdum seni görür görmez el frenini çektim dedi gerizekalı ulan durmak için kim el frenini çeker be bide polis olcak:pr: halbuki durmayıp ileriye bassa hemen kurtarcaktım ama olcakla ölceğin önüne geçilmiyor :pr: ayrıca gün içinde %90 çarpmalık 2 kaza daha atlattım:pr: yine bir tane normal polis önüme fırladı son anda duran arabaların arasına sıkıştırdım kendimi 2.si de alsancak ta garın orda minübüs önümde fren yaptı milim farkla durdum :pr:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Büyük geçmiş olsun:rendeer:

Yaz kış sıcak soğuk deme korumaların tak bizide ailenide üzme:)

Ya varya bu İzmir trafiği akıllara zarar banada aynı garın önünde çarptılar İzmirde çok kaza yaşamaya başladık

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden saklasın sana bişi olmadı ya boşver motor yapılır bi şekilde dert etme :wiinkk:

geçmiş olsun arkadaşım, Allah korumuş verilmiş sadakan varmış. sadakaları ihmal etmemek lazım müsibetleri savuşturur.

Her ikinize de geçmiş olsun.
Sevgili Bedriciğim keşke polis çağırsaydın. En azından dava konusu olurdu.
Toplantıya bekleriz. (Konu güvenli sürüşmüş :) )
Hem tanışman gerekicek yeni katılımcılar var. İzmirli avukat gibi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cok buyuk gecmiş olsun

okram abi istediğin kadar dinle o güvenli sürüş muhabbetlerini:pr:kaza geliyorum demiyor ki:pr: bizim memleketimizde trafik polisleri bile bilmedikten sonra araba kullanmayı gerisi hava civa abi:pr: polis çağırsaydımda nolcaktiki polis benimi tutcaktı yada adam ben geri geri geliyordum suç ben demi diyecekti:pr: abi zaten canımın derdinde koşmaktan hiç aklıma öyle bişey gelmedi direk sağlık ocağına gittim pansuman falan yaptılar:pr: ayrıca motorumun gözlerimin önünde param parça olduğunu gördükçe ben de param parça oldum direksiyon bile dönmüyor:pr: ben halen daha o motordan nasıl sağ çıktığımı şaşırmış haldeyim:salut:

Trafik Kazalarında , eğer gelen ekibin hatalı veya taraflı olduğunu düşünürseniz , 2.bir ekip çağırma hakkınız var...

Kim dinler! , gelen adam da kızar "kardeşim beni neden çağırdın?" diye...

geçmiş olsun abi...

bu durumda polisi çağırman daha bi komik olurdu zaten... ama iiki kırık dökük yok senin vucutta... motorunu nasıl olsa toplarsın bi gün... sen sakat kalma abi ..

Keşke hiç olmasaydı ama olacaksada cana geleceğine mala gelsin. Üzülme kardeşim büyük geçmiş olsun.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
en büyük kazan bunla kalsın,büyük geçmiş olsun:rendeer:

Geçmiş olsun.

Virajda geri giden polis arabasına ceza yazdırmalıydın.
Unutmayın ki vatandaş ta kurallara uymayan polise ceza yazdırabiliyor. Böyle bir kanun 2 sene önce yürürlüğe girdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar