Büyük kapışma! Tiger 1200 Rally Pro vs Africa Twin ADV ES vs BMW F900GS ADV vs KTM 1390 ADV

1.2-1.4 milyona hangisi alınmalı

• Honda Africa Twin ADV SE

Oy: 36 38.7%
  • Triumph Tiger 1200 Rally Pro

Oy: 41 44.1%
  • BMW F900GS ADV (dgsdgsf)

Oy: 7 7.5%
  • KTM 1390 ADV

Oy: 9 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    93

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sikletler aynı değil Tiger 900 olmalıydı 1200 değil. 1390'da aynı şekilde 890 olabilirdi. Tiger'ın olabilirde öyle olsa Ktm'nin hiç şansı olmazdı bu listede gerçi. Şirket içi durumlar düzelene kadar en azından. KTM hariç hangisi mali açıdan en avantajlı teklifi sunuyorsa onu alırdım bu listede.

Motosikleti
K 1600 GTL
Sikletler aynı değil Tiger 900 olmalıydı 1200 değil. 1390'da aynı şekilde 890 olabilirdi. Tiger'ın olabilirde öyle olsa Ktm'nin hiç şansı olmazdı bu listede gerçi. Şirket içi durumlar düzelene kadar en azından. KTM hariç hangisi mali açıdan en avantajlı teklifi sunuyorsa onu alırdım bu listede.
Muzaffere anlatamadım bunu... Birde sen dene....

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Muzaffere anlatamadım bunu... Birde sen dene....
konu africa olunca umutsuz vaka kendisi.

Birde köpeklerinden mal sahibi olmuş gibi bahsetmeseydi en azından gerçek hayvan sever diyecektim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sözümü geri aldım, kendisi için bahsetmemiş tırnak içinde öngörü yazmış.

ya ben şu siklet işini anlamadım cidden.

"On paper, the closest rivals might be the likes of Suzuki’s V-Strom 1050DE, with 106hp and 252kg weight, but the tech is more aligned with the likes of Triumph’s Tiger 1200 Rally Pro, which uses similar Showa semi-active suspension."

abi bu ifade bile eksik. Benim gibi hondacıyı dusunun.

cebinde 16.000 pound u koymus africa almak istiyor.

benzer fiyatlarda triump 1200 veya ktm 1390 neden radarımda olmasın ki ?

aaa bunlar 130 ve 150 hp miş aynı segment değil diyerek elemem mi gerekiyor.

cidden demek istediğinizi anlamadım 😌

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
On paper, the closest rivals might be the likes of Suzuki’s V-Strom 1050DE, with 106hp and 252kg weight, but the tech is more aligned with the likes of Triumph’s Tiger 1200 Rally Pro, which uses similar Showa semi-active suspension.
Bu konuda otorite değilim ama şahsen şöyle yorumlarım, Tiger 1200, Gs, 1290 gibi ağır adventurelar fazla ben hem mid size gibi dinamik/hafif hem de büyük adventure benzeri özellikler istiyorum fiyatıda uygun olsun, ama ne alayım bilemiyorum diyene çok güzel motosiklet africa. Hele dct ile şahane. Yani ben alacak olsam tüm şartlar eşitse tiger 900 ile at arasında kalırdım muhtemelen.
Şu alıntıladığım cümle aslında honda için iyi bir ibare, orta segment diyemeyiz africaya ama büyükte denilemez, 1050DE gibi aynı. Vstromda aynı, 800ü var 650si var ne olduğu belli değil. AT burada orta-üst sayılabilecek bir motosiklet, bir üst boyuttakine özellik bakımından göz kırpıyor.

Skoda octavia gibi. Hacim olarak d segmente konumlandırılmış Mercedes C’den büyük. Ama Compact yani C segmentte konumlandırılmış.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
4 Makineyi de henüz kullanmayan biz ümmiler faydalansın diye forumun yarısından fazlası şimdilik "Kim takar Honda'yı?" diye oy kullanmış ve Triumph "Trump" Tiger 1200 Gt Pro'yu tercih etmiştir. Oy vermeler devam ediyor, bakalım yarın sonuçlar ne olacak?

Bmw F900Gs Adv tercih eden "amatör" kullanıcılar henüz geç değil, oylarınızı değiştirebilirsiniz.

puhshaja

ulan ya kofteci kılanı ve çevresi whatsapp ile organize olup triumph ı zafere ulaştıracak.

@aybarssurucu , @snappy x @Punctum @yaslıvesinsi

nerdesiniz oylarınızı verdiniz mi sfdhfju

ben bu forumun ciğerini bilirim.

burda da triump aldı yurudu. ama dunyada ne oldu ?

mt 07 , daha sonra hornet top diye oynadı triumph la.

tiger 1200 ne ya ? ya bu motoru speclere bakıp vauwwww falan mı diyosunuz cidden ?

ktm 1390 zaten malum.

bmw f900 u zaten çinli.(yukselen güç gerci) bu yuzden kimse yuzune bakmıypor dunyada.

bizim forum cidden motordan hiç anlamıyor. anlayan yuzde 20. max.

sadece 130.000 tl farkla ölümsüz bir motora sahip oluyosunuz lan ??

orkun olgar ın tercihi lan bu motor ??

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar oy verirken lütfen elinizi vicdanınıza koymayın ve kendi hür fikrinizle oy vermeyin, tamamen Avrupa satış rakamlarına göre İtalya, Fransa gibi yancı Avrupa ülkelerinin kağıt üzeri tercihlerine göre oy verin.

Yeni yıl geliyor, insanların yüzünü güldürmek sevaptır. Hadi bakalım elbirliğiyle Africa Twin'i 1. seçiyoruz. Misal ben insanların yüzü gülsün, onlar mutlu olsunlar diye Africa Twin'e oy verdim.

Son düzenleme:

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
puhshaja

ulan ya kofteci kılanı ve çevresi whatsapp ile organize olup triumph ı zafere ulaştıracak.

@aybarssurucu , @snappy x @Punctum @yaslıvesinsi

nerdesiniz oylarınızı verdiniz mi sfdhfju

ben bu forumun ciğerini bilirim.

burda da triump aldı yurudu. ama dunyada ne oldu ?

mt 07 , daha sonra hornet top diye oynadı triumph la.

tiger 1200 ne ya ? ya bu motoru speclere bakıp vauwwww falan mı diyosunuz cidden ?

ktm 1390 zaten malum.

bmw f900 u zaten çinli.(yukselen güç gerci) bu yuzden kimse yuzune bakmıypor dunyada.

bizim forum cidden motordan hiç anlamıyor. anlayan yuzde 20. max.

sadece 130.000 tl farkla ölümsüz bir motora sahip oluyosunuz lan ??

orkun olgar ın tercihi lan bu motor ??
Ben bunu zortes konusunda yazmıştım. Çine parayı basarsan iyisini ürettirirsin. Çinlilerin kendi başına ürettikleri şeyler alınmaz. Hepimizin cebinde olan kullandığımız iPhone'da çinde üretiliyor.

Motosikleti
cbf 150
Muzo lan o kıvırcıkda afrikaya biniyordu dimi benim ağzım sulanarak baktıgım zatı muhterem.

Lan bende afrikacıyım bendee satacam v strom u yada afrikaya benzeticem gagasını kesicem, hafif deposunu şişirticem o tepe gözleri söküp yan yana getiricem yuapıcam ulannn orkun biniyorsa bende binerim

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Valla biz İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na oy verirmiş gibi tercihimizi Africa Twin'den yana kullanıp oyumuzu verdik. Bunu da kanıtladık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar