Büyük Bir Kaza Atlatım

arkadaşlar geçtiğimiz çarşamba(22.10.08) saat 23:30 sularında ,erenköyden evime(beşiktaş) doğru yol aldım minibüs yolundan e5'e çıktım. kask ve tüm korumalarım vardı. tam olarak nerdeydim hatırlamıyorum(bilmiyorum :D) en sağ şeritten gidiyordum ,bi üst geçit altında iett durağının yanından geçtim. geçmez olaydım :) .hızım 80-85 km idi. durakta bütün ışıkları kapalı olan , kendini f1 pilotu zaneden hı..arın biri , 4-5 defa selektör yapmama rağmen önüme atladı. ben ani olarak vites düşürdüm ve iki firene birden kontrollü bir şekilde bastım ama kurtarmadı :( adamın solundan geçtim . temas olmadı ama zaten olsa şimdi bunları yazamazdım :(
bu olaydan sonra anladığım şeyler ;
1- kendin hata yapmayacak , karşıdakinin hata payını da tahmin ederek sürmek.
2- tehlike anında soğukkanlı olmak.

geçmiş olsun arkadaşım.
şunu anlamadım diğer araç arabamıydı motormuydu

Geçmiş olsun, bahsettiğin yolda akşamları yol işaretlemesi de yapılıyor. Direkt önüne atlayabiliyorlar...

araba idi beyaz bi clio plakasını almak o adrenalin ile aklıma gelmedi :pale:

dostum bırakın şu motor sevdasını yani Türkıyede kullanılmaz.bizım turk milleti motoru taşıt diye saymıyor.

geçmiş olsun h...rdan bol ne var memlekette aynı durumu neredeyse hergün bütün motor kullananlar hatta araba kullananlar dahil yaşıyor...

Geçmiş olsun...Hep derim Kendine güvendiginin onda biri kadar karşı tarafa güvencen:cat:

Cok gecmis olsun arkadasim.

Ancak E-5'te bir kopru alti IETT duraginin yanindan 80-85'le gecmek de pek dogru degil. Bu yerler genellikle Minibus, otobus ve sivil arac kaynarlar ve cogunlukla onlerine arkadalarina baska durak halindaki araclar geldiginden, direksiyonlari full sol yapip direk nerede ise 90 derecelik aci ile sol serit e girerler. Cok dikkat etmek lazim.

Motosikleti
ZX12R
scooterden 4 kolluya gecis:)

dostum bırakın şu motor sevdasını yani Türkıyede kullanılmaz.bizım turk milleti motoru taşıt diye saymıyor.

sevda bu birakilirmi hemencik...:mrgreen: birakmakdan ziyade yukselmeyi dusunuyorum..:cherry:

kirmizi scooterden yesil 4 kolluya gecis yapcem..:mrgreen::mrgreen: o az yakiyormus..:mrgreen:

:cyclopsan:cyclopsan :mrgreen: :mrgreen::p :cherry::cherry: :wiinkk::wiinkk: :rendeer: :rendeer:

cok gecmiş olsun arkadaşım gercekten Türkiyede trafikte motorları vasıtadan saymayan cok insan var.Durması için illa kaza anında ona cok hasar vericek bi aracın olması lazım.

geçmiş olsun arkadaşım büyük kaza atlatmışsın. bu h...rlardan cacık bile olmaz plakasını alabilseydin iadeyi ziyaret yapardık...

arkadaşlar geçtiğimiz çarşamba(22.10.08) saat 23:30 sularında ,erenköyden evime(beşiktaş) doğru yol aldım minibüs yolundan e5'e çıktım. kask ve tüm korumalarım vardı. tam olarak nerdeydim hatırlamıyorum(bilmiyorum :D) en sağ şeritten gidiyordum ,bi üst geçit altında iett durağının yanından geçtim. geçmez olaydım :) .hızım 80-85 km idi. durakta bütün ışıkları kapalı olan , kendini f1 pilotu zaneden hı..arın biri , 4-5 defa selektör yapmama rağmen önüme atladı. ben ani olarak vites düşürdüm ve iki firene birden kontrollü bir şekilde bastım ama kurtarmadı :( adamın solundan geçtim . temas olmadı ama zaten olsa şimdi bunları yazamazdım :(
bu olaydan sonra anladığım şeyler ;
1- kendin hata yapmayacak , karşıdakinin hata payını da tahmin ederek sürmek.
2- tehlike anında soğukkanlı olmak.

öncelikle geçmişolsun o şekil durumlarda teretdüte düştügünde yol vermek veya haddinden fazla yavaşlamak kafi cünkü fark etmiyolar hı..lar ben gecerim o gecer yok o durur beni gördü ben gecerim fln diye düşünüyosan kazaya ramak kalmıştır.o anda vites düşürük soguk kanlı haraket etmişsin işte bu seni korumuş inşallah tekrarını yaşamazsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar