Büyük araçların yanında dikkatli olalım!

Aynen kardesim 2 gün öncede bodrumda bir motor sürücüsü kamyon altinda can verdi polisler motor araba cevirecegine kamyonlari denetlesinler sol seritten son gaz gidiyolar

Allah rahmet eylesin çok zor adamın durumu Allah sabır versin .

motor kullanırken 2, 4, 6 ..kaç tane duyunuz varsa kullanın...ve ben her zaman yola çıkmadan söylüyorum ya rabbi be keza be bela ( ya rabbim kazasız belasız )

Offf Allah rahmet eylesin.
Ölen bayanın eşi çocukları ne durumdadır şimdi.
Allahım onlara da sabırlar versin.
Çok dikkat etmek lazım.
Herkese kazasız belasız sürüşler
nasip etsin Allah.

Ah be yavrum ne işin var kamyonun o kadar yakınında. Kaçınılabilecek bir kazaymış, çok yazık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah gani gani rahmet eylesin.
bir de bebek var ki...
offf ki offf..
bir cocuk sahibi olan, buyuten bilir ancak...
geride kalan babaya Allah sabirlar versin.
hem esi hem bebegi...

hepimiz icin;
buyuk araclarin cok dibine girmeyin.
kamyon kesinlikle gormemis.
motor cok onune ve dibine girmis.
aynanin altina girmis.
kamyoncu aynadan gormemis.

yurtdisinda bir kac kez buyuk araclarin arkasinda
soyle bir yazi gormustum
"aynalarimi gormuyorsan ben de seni goremem"

Allah rahmet eylesin.
Dün Teke-Şile dönüşü Tam kamyonların çıkış yapıp kantara gireceği saate denk geldim. Normalde 110 civarı seyrettiğim ve çok iyi bildiğim yolda ilk defa korktum. Yolda bir anda üç şerit birden kamyon doldu. En sola geçip gazı açtım, 120-130 derken aynamda dev bişey, selektör yapıyor. Biraz daha açtım, hala devam, orta şerite geçicem, kafamı çevirdim, kör noktamda bi kamyon daha... Artık altımdaki "traktörün" sınırlarına bi bakma zamanı geldi dedim kendi kendime. En sağ dahil, bütün şeritleri gezerek ve bana göre çok yüksek bir süratte uzadım o keşmekeşten. İlerde bi komuter ortada sıkışmış, kaçamıyor. Onu da önüme aldım. İstanbul kavşağına kadar beraber geldik.
Düşündüm sonra; iyimi yaptım, kötümü? Acaba beklesemiydim bi yarım saat?
Ve ilginci; direk tünel görüşüne geçtiğimi farkettim. Kamyon ilk arkama geldiğinde biraz yavaşlasam (ki virajlar sertleşmeye başlamıştı) altına alıvericek.
Aman arkadaşlar.. kamyonların rahat gidebildiği yollarda biz hep daha dikkatli gidelim.

Kazasız, Belasız...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar