Ertuğrul_Öz;136591' Alıntı:
Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenerek Avrupa'da piyasaya çıkan ilk Çin otomobili, çarpışma testinde teneke Cola kutusu gibi buruştu. Sonuç tam bir fiyasko olmasına rağmen böyle bir araca Avrupa'da trafiğe çıkış izni verilmiş olması oldukça şaşırtıcı. (
www.autoshow.com.tr den)
Bu Testler Hollanda'da yapildi, ve Hollanda dogma buyume oldugum icin bu konuda biraz yorum yapiyim dedim.
Hemen hemen cogu AB ulkesinde crashtestlerde bir zorunluk yok. Trafik leva ve arac kurallarina gore bir aracin trafige cikmasi sadece bildigimiz sinyallere, aydinlatma lambalarina, plaka montaj yerleri, plaka aydinlatma ve cevre ve emisyon kurallara uyum saglamasi yeterlidir. Crashtest hakkinda hic birsey yok.
Ikincilikle bu testler ANWB tarafindan yapiliyor. ANWB Hollandanin karayollari bakanligi gibi birsey, bunlarin gorevi sadece karayollari duzenlemek ve bakim yapmak, trafik'de guvenlik hakkinda hicbir alakalari bile bunu ayri bir organisasyon saglar onun ismide 3VO.
www.anwb.nl
www.3vo.nl
Bu crashtestler sadece tuketiciye bir oneri ama cok iyi bir oneri cunku 0 yildiz alan arac ben bugune kadar daha hic gormedim. Tuketiciye bir oneri oldugu icin bunun baska hic bir agirligi yok.
Ama su an AB trafik araclari hakkinda yeni bir protokol ustune calisiyor ve bu protokol 2010'dan ihtibaren devreye girecek. Bu protokol devreye girince boyle araclar yasaklanacak, yani sizin anliyacagniz cinler bu arabalari sadece 3 sene satalar ondan sonra yasaklanacak. Bu 3 sene icinden bu aracdan alirsan cok aptalca birsey olur cunku paran bosuna gider.