Xx Moymullu xX' Alıntı:Kardeşim güldürme ALLAHINI seversen beni senin o çürük dediğin tofaşlar renolar ikinci el olarak 10 000 000 000 dan başlıyo hatta fazla bile (2000 model üstü)o çürük dediğin arabaların parçaları nerdeyse bakkallarda bile var onları nerden bulmayı düşünüyon hem albea dediğin araba Avrupa standartında 20 25 milyar yani küçümsenecek bir fiyatta değil... O araba değil 4 tekerlikli konserve kutusu bi kaza anında millet motorun zarar görmesinden korkar bu arabalarda ise bırak motorun hasarını motor arka bagaj dan dışarı çıkmassa iyi...:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Ben senin dediğini çok iyi anladımda sen benim dediğimi hiç anlamadın sen kalkmışsın tofaşın ürünüyle hele hele birde albea gibi 25 milyarlık arabayla bu çin döküntülerini kıyaslıyosan ben sana bişi diyemem kardeşim çok zekisin valla düşüncelerinde brawo alkış :farao:Luckdove' Alıntı:Ne dediginn anlasilsa sende beni güldürürdün ama neyse.. :mrgreen: Sen benim yazdigimi okumamissin galiba. Diyorum ki bu arabalar bizim trafikde dolasan arabalarin en az %50'sinden daha saglamdir. Yedek parca isine gelince bu arabalari motosikletde oldugu gibi onune gelen ithal edecek mi saniyorsun? Arabayi getiren yedek parcasini niye getirmesin? Adam pazari ele gecirmeye calisiyor. Albea Avrupa standardında diyorsan dogru. 10 Sene öncesinin Avrupa standardı ama..:queen:
nede olsa kaportası var dediğin kaporta insanın ölmesine yol açıyo.motosiklette hiç deilse motordan düşüyosun ve kurtulma ihtimalin var.otomobilde sıkışıp kalma ihtimalin yüksek.kağıt gibi buruşmuş bi araçta motoru kucağına alarak ölmeyi istemezsin heralde.hele bide spor otomobil üretmeye kalkarlarsa yandık.cihan' Alıntı:şöyle karizmatik bi spor araba gelirse tek kapılı falan ben alırım hiç bakmam
millet cesaret edip çin motoruna binerse ben çin arabasına binmeyemi korkçam.
nekadar çin işide olsa kaportası var.
beni endişelendiren güvenlek olmaz çin motosikletleri gibi zırt pırt arıza çıkartırmı acaba diye düşünürüm.
vlad1462' Alıntı:nede olsa kaportası var dediğin kaporta insanın ölmesine yol açıyo.motosiklette hiç deilse motordan düşüyosun ve kurtulma ihtimalin var.otomobilde sıkışıp kalma ihtimalin yüksek.kağıt gibi buruşmuş bi araçta motoru kucağına alarak ölmeyi istemezsin heralde.hele bide spor otomobil üretmeye kalkarlarsa yandık.
Xx Moymullu xX' Alıntı:Ben senin dediğini çok iyi anladımda sen benim dediğimi hiç anlamadın sen kalkmışsın tofaşın ürünüyle hele hele birde albea gibi 25 milyarlık arabayla bu çin döküntülerini kıyaslıyosan ben sana bişi diyemem kardeşim çok zekisin valla düşüncelerinde brawo alkış :farao: