Bütün Fuar Fotoları Bu Başlıkta!!!

yaw ben bısıy sorcam bu yesılkoydekı motofast dede motosiklet .net ekıbı olcak deme pekı ben standa gelıp tanısmak ıstıom stantda kım olacak nasıl tanıycam ben 17 yasımdayım sıze gore bıraz genc ama benı unutmayın ilk gun mutlaka urucam ama soleyın kım olcak nasıl tanıycam

yaw ben bısıy sorcam bu yesılkoydekı motofast dede motosiklet .net ekıbı olcak deme pekı ben standa gelıp tanısmak ıstıom stantda kım olacak nasıl tanıycam ben 17 yasımdayım sıze gore bıraz genc ama benı unutmayın ilk gun mutlaka urucam ama soleyın kım olcak nasıl tanıycam

AAAAA Metehan da bugün fuardaymış nasıl oldu da karşılaşmadık o kadar dolandık stand a kaç kere uğradık. En hoşu merdiven de eski üyelerden Stella karşılaşmamız oldu. Ebru İzmir'den fuar için gelmişti.

bende 4,50 yaptım playsation2 lemans da.ayakta oynayınca konsantre olamıyorum.yaww:pr:

arkadaşlar harley davidson varmıydı fuarda gidemedimde onlar nasıl bu suzukini chapperlerin yanısıra siz hangisini tercih ederdiniz saygılarımla:)

Ewet motosiklet net standındaki arkadaşlar bizi güzel temsil ettiniz teşekkürler.Mert yani danger dostum senle tanışmak güzeldi.
Bunun haricinde fuar cidden rezaletti.Adını vermeyecem ama üzerine bindiğim motorlardan birinin pedalı düştü be abi.Bu kadar mı dandik olur yaw.Motosiklet sevdamı çökerttiler vallahi.Hele sırf gösteriş olsun diye konulan o aptal sarışınlar iyice deli etti beni.İşi bilmeyen her tip oradaydı.Sadece suzuki ve Ktm yetkililerini tebrik etmek istiyorum.İşi bilen adam gibi adamlar oradaydı.Gerisi hikaye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili olcan138;

fotolar için çok tesekkurler..metehan ı da ii yakalamışsın yaw...:mrgreen: ya yerin kulagı vardır derler..:mrgreen: :queen:

abi mete abiyle tanışamadım bee nası denk gelmedimmm :pr:

olcan teşekkürler bende aradan çıkmışım yani

zühtüpaşa,gelişim sürücü kursu,danger0 sarışın hatun ve ben :queen:

Arkadaslar resimlerin en sonundaki pembe 125lik motorun markasını fiyatını bilen var mı?:silent: Yahu motor almada acele mi attim acaba diye dusundurdu motor beni :salut:

Bunlar da fuar kapisindan

Fuarin kapisinin onu de ikinci el motor fuari gibiydi:)
Ama ben bu chopper'in arkasina kilic takan elemanin olayini anlamadim...
Abi insan niye kilicla gezer motorun arkasinda. Yuzuklerin efendisi olayi, aragorn ve kralin donusune iyice kaptirmis bu arkadas kendini... Neyse arkasindan konusmak ayip olur, vardir bir bildigi bu motorcu arkadasin elbette:)))

HA bir de standdan bir foto daha:)

Ne kadar cok pembe calısmıslar motorlarda... Muthıs olmus ya!!!! Ozellikle V-storm un rengine bayılllldımmmmmm!!!:cat:

Fuar fotolarınıda bu fotoğrafla kapatalım :)

goruntu4240ft.jpg

ya üç beş firmayla fuar açmışlar girişte 20 ytl içeri bi giriyorsun hiç bir şey yok ben son günü gittim ramzey standına bi rancing koymuş dengesizin biri çalıştırmaya kalktı butun salonun sesini kesti sonra uyarı aldı ya bide görenler vardır mutlaka o racing i ramzay mi üretiyo yoksa sponsor muydu:bounce:

ben bu fuara gidemedim diye çok üzülüyordum.Arkadaşım erkek arkadaşına söz vermiş.Ben de en kısa zamanda motor kullanmayı öğrenip bir makina alacağım.arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olun.ilk iş ehliyet mi motor kullanmasını öğrenmek mi?

Super Moderator
my habit, yeri burası değil ama ilk iş ehliyet tabii ki, zaten almak için motor kullanmayı da öğreneceksin.En kısa sürede istediğin motora kavuşman dileğiyle...

-CRiminAL-' Alıntı:
Ewet motosiklet net standındaki arkadaşlar bizi güzel temsil ettiniz teşekkürler.Mert yani danger dostum senle tanışmak güzeldi.
Bunun haricinde fuar cidden rezaletti.Adını vermeyecem ama üzerine bindiğim motorlardan birinin pedalı düştü be abi.Bu kadar mı dandik olur yaw.Motosiklet sevdamı çökerttiler vallahi.Hele sırf gösteriş olsun diye konulan o aptal sarışınlar iyice deli etti beni.İşi bilmeyen her tip oradaydı.Sadece suzuki ve Ktm yetkililerini tebrik etmek istiyorum.İşi bilen adam gibi adamlar oradaydı.Gerisi hikaye.
eee sende biraz ağırsın ondan kırılmış olabilir:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motoshow 2006'dan ilk gün izlenimlerim...

Girişteki Motosiklet Hatırlıyacaksınız ...

Hayabusa ...

Hiç hesaplamadığım birşey Fotoğrafı batırmış Dikizaynasında beni görmeniz mümkün :queen:

şimdilik bu kadar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar