Bütün Fuar Fotoları Bu Başlıkta!!!

Arkadaşlar bugün bende fuara gittim resim de çektim fakat resimlerin hepsi forumda var zaten hoşuma giden motorlar suzuki intruider M800, Regal, SKYGO 200,
Ayrıca standan yaka kartımı aldım olcan 138 i resimlerinden tanıdım ve tanıştık motosiklet net standı için emeği geçenleri ve orada akşama kadar dikilerek arkadaşlara yardımını esirgemeyenlerede teşekkürler
resim koymayacağım hepsi var zaten sadece standın bir resmini koyuyorum

Dostum Saol gidemeyenlere güzel bi oldu fuarın resimlerini çekmen paylaşım için teşekkürler..... :bounce:

derbi nin fiyatı 6300 e düşmüş bu arada

bu alet V8 DİR

drag motoru

DUCATİ..aynaları cok güzel gizlemiiler sintallerın arkasına

buda benim kızım :eek: :eek: :eek:

bunlarda fuardan aldıklarım arkaşlar..fiyatlarınıda yazıyorum merak edenler ve alıcak için ,ona göre pazarlık yapın.bu arada söylemeden geçemeyiceğim 110euro etiketi olan bir elidiveni 80 ytl ye alabiliyorsunuz.bir örnek daha veriyim;150 euro etiketli botu 140 ytl ye alabiliyorsnuz.fiyatları şişirip indiriyolar haberiniz olsun

Spyke mont,içi çıkabilen full korumalı vs..etiket fiyatı 195euroydu,180ytl ye aldım

kaskım nasıl?? :eek: 450 ytl

botum.SİDİ marka 140 ytl

eldiven SHOMY marka.80ytl

+ufo dizlik,kask kilidi aldım. nasıl beğendinizmi? iyi yorumlarınıza açığım ,lütfen kötü yorum yapmayın ,üzülürüm

Bu fuarda şahsen en çok ilgimi, çeken motor KTM Super Duke oldu.Ne zamandır süper moto lara ilgi duyarım.Hem kullanış pozisyonu rahat hemde seri ve güçlü makinalar. Benim R6 nın sürüş pozisyonundan sonra onlar koltukta otururmuş gibi rahat geliyor.

Aklımda FZ1 fazer var bir aydır, epey bi araştırma yaptım. ancak düm gördüğüm KTM epey bir aklımı karıştırdı doğrusu....:cyclopsan :cyclopsan

Diğer favorim ise sarı Er-6, Suzuki gsr ise Er-6 nın payından kapmak için yapılmış bir kopya gibi.....
Tam bilgim yok ancak kawa nın türkiyede ki servis problemi olmasa sarı Er-6 yı ikinci motor olarak düşünebilirim. ancak yamahanın servis kalitesine alıştıktan sonra kawa ve z-moto ne kadar tatmin edici olur acaba....

2MOVE ,

Aldıkların gerçekten güzel , ancak kask vizörünü bence renkli olanları ile değiştir. Motorun ne renk bilmiyorum ancak renkli vizör o kaska daha çok gider....

Super Moderator
25.03.2006 tarihli MOTOSİKLET2006 fuarı fotoğraflarım:
Öncelikle KTM modellerinden başlayalım:
ktm11fe.jpg

ktm24vm.jpg

ktm36zz.jpg

ktm42ru.jpg

ktm53jn.jpg

ktm67ld.jpg

ktm77he.jpg

ktm88ue.jpg

ktm91cx.jpg

Ducati standı:
ducati0fe.jpg

ducati18zp.jpg

Mini Cruiser modelleri:
mini8kb.jpg

mini27pt.jpg

mini33jq.jpg

Dorado Corvus'un lacivert renklisi:
corvuslaci4jq.jpg

Alem Fm'den Bianchi scooter kazananlara teslimat anı:
bianchi7cz.jpg

Merakla beklenen yeni Mondial modelleri:
(Hepsi yok, tam o anda makinenin şarjı bitti)
125RT:
125rt7qm.jpg

150RE:
150re7mw.jpg

150RF:
150rf3pz.jpg

YelloWrock standı, Regal Raptor modelleri:
rr13tt.jpg

rr23eo.jpg

rr39ds.jpg

rr41xu.jpg

rr53pz.jpg

rr64aw.jpg

Çift boş vites göstergeli :queen: Ulusal Motor Kaiser:
ulusal8hw.jpg

ulusal33206zz.jpg

ulusal2n1by.jpg

ulusaln13204ub.jpg

ulusaln23202ne.jpg

Skygo SG125-30 racing modeli:
skygoracing18jb.jpg

sakygoracing26vk.jpg

sakygoracing34cu.jpg

sakygoracing44zt.jpg

sakygoracing59xm.jpg

VE İŞTE SKYGO SG200-18 MODELİNİN FOTOĞRAFLARININ DEVAMI:
skygo15vo.jpg

skygo27zc.jpg

skygo33wl.jpg

skygo46bv.jpg

skygo56rk.jpg

skygo63jk.jpg

skygo70sy.jpg

Ayrıca bkz:
23.03.2006 tarihli MOTOSİKLET2006 Fuarı Fotoğrafları

fuar izlenimi

o kadar da kotu bir fuar degildi.
Giyim kusam alternatifleri fena degildi ornegin.
Ayrica cin mallarindan uzak durmak gerektigini bir kez daha gormus olduk.
Ducati'nin guzel modelleri vardi. Gormek icin iyi bir firsat oldu.
Ayrica scooter alacaklar icin SYM yinin her modelini bir arada gormek de guzel oldu. Cidden cin motorlariyla ayni kefeye konmamasi gereken bir marka oldugunu gozlerimizle gorduk.
simdilik fuarin en kalabalik standinin resmini koyuyorum. digerleri daha sonra:)

Super Moderator
olcanmtde8ud.jpg

Standda benim de bir fotoğrafım varmış...:mrgreen:
Teşekkürler kucukprens:rendeer:

bence de fuar pek güzel değildi. 999r xerox u 1 saate yakın setrettikten sonra öylesine dolaştım:)) bu arada ben aprilia yı da göremedim, crato karıştırıyo galiba.

selam. bence fuarın yıldızı olcan oldu. hem sitedeki aktifliği, hem standda durması hem fuar fotoğrafları hem akılcı yorumları... zaten olcanı hemen tanıdım ve ismiyle hitap ettim. herhalde tanımayan yoktur :)
ben fuardan motosiklet anlamında beklediğimi bulamadım. birkaç aksesuar firması vardı zaten en çok onlar rağbet gördü.

inşallah bende gelicem ama cnr daki fuar a ellerinize saglık güzel resim ler gelemedim L.Kıdar a ama gelmiş kadar oldum sayenizde:)

slm arkadaşlar bence yaklaşımınız yanlış fuarda boykotfalan yok asıl amaç kendilerini sadece uzaktan seyredileceklerini anladılar bir marka almak için kaç para vereceksin eski makınalar çekoslavakyadan gelirdi alman diye yedirirlerdi ben honda kawasakı yamaha kanuni ve birçok modelim oldu başımı göğe ulaştırmadı onlarlada rezil oldum bazen bir parçayı 1 ay bekledim yolda kaldım para tuzağı bazıları çinlilerde eskisi gibi kötü deyiller unutmayın asıl çinli dediginiz türklerdir sen bi malı nasıl istersen öyle imal ederler uğur ucuz yap diyor çinli yapıyor kimiside kalite istiyor onuda yapıyor tek dikkat noktası patent kimde onabakın.

selam arkadaşlar
lemans biletlerine baktım da biletix de, açık alan satılmıyo galiba bu sene.

Super Moderator
mostwanted_57,
O v8 Boss Hoss'u getiren F&B Otomotiv gösteriş olsun, dikkat çeksin diye alana o arabayı da koymuş.

olcan138' Alıntı:
mostwanted_57,
O v8 Boss Hoss'u getiren F&B Otomotiv gösteriş olsun, dikkat çeksin diye alana o arabayı da koymuş.

sağol :rendeer:

bende motosiklet motoru falan var sanmıştım onda. ne alakaysa :mrgreen:

Super Moderator
Ve işte son gün:salut: fotoğrafları:
Bugünküler motosikletler değil standımız ve biziz...
Sonunda çeşitli teknik aksaklıklar:p sonucu geciken standtaki zuhtupasa fotoğrafları:
zuhtu15wr.jpg

zuhtu21cd.jpg

zuhtu36rt.jpg

mete_han çalışıyor:
meteal2lt.jpg

meteal28xn.jpg

Çalışırken sohbet etmeyi de sürdürüyor...:
metesohbet8ch.jpg

Skullhunter ve danger0:
skulldanger1tf.jpg

Eyong, Skullhunter, danger0 ve olcan138:
eyongskulldangerolcan8du.jpg

fuar bekleneni yansıtmadı ama bir arada olmak güzeldi:rendeer:

çok fazla biriyle tanışamadım ama bir dahaki sefere inşallah.

zühtüpaşa ve gelişim, selamlar:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar