BBRR' Alıntı:
Fuarda Mt standı için emek harcayan kılıçbalığı (Yusuf Abi), baştan beri işin içinde olan ve bu konuya çok büyük emek ve zaman harcayan SHEMOTO (yasemin abla) ya , Fuar alanı için sponsorumuz olan Gelişim sürücü kursu na , Çekilişle üyelerimize hediye veren Aygün motora (kasK), galeri sayana (eldiven), ve tekrar gelişim sürücü kursuna (ehliyet) için teşekkür ederiz bizlere en iyisini vermek için çırpındılar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ......teşekkürler..:rendeer:
sevgili dostum Barış
yazdıkların beni çok duygulandırdı.
asıl ben teşekkür ederim böyle bir ailede banada yer verdiğiniz için.Burda olmaktan çok büyük gurur duydum ve hep keyif aldım ilk üye olduğum günden buyana.Fuar la ilgili çok insanın emegi var.bende teşekkür ediyorum o insanlara.shemoto ve skullhunter a.
Sadece bu arkadaşlarımla tanıştığım ve beraber hareket ettiğimiz için.ama diğer tanımadığım ve emegi geçen tüm insanların ellerine saglık.
Sonuçta hepimizi gönlünde yatan aslan aynı

iki teker.
Ve bu iki teker ruhumuzdan dolayı hepimiz gönlümüzce gezmek dolaşmak yeni yerler keşfetmek istiyoruz.ama çevremizde nekadar insanla yani nekadar motorcu arkadaşımızla tanışanilirizki.
İşte burda bir gerçek ortaya çıkıyor.oda bu sitenin varolması.Bu site sayesinde ben
BBRR,SHEMOTO.SKULHUNTER,EYONG,EDTUNÇ,ELSİV,Almanyada yaşayan BERLİNER ve adana da yaşıyorum burda bir çok arkadaşlar edindim.ve şauan isimleri aklıma gelmeyen birsürü yeni dostlarım oldu negüzel ben şahsım adına çok mutluyum.
İşte buyüzden bu sitenin ilk başlangıcını yapan, buna yüreğini gönlünü koyan, bu taşın altına elini sokan her kimler varsa hepsine tek tek teşekürler ediyorum.
dostlarım zaman zaman burda arkadaşlar arasında kırgınlıklar oluyor.ve bunlara üzülüyorum birbirimizi yanlış anlayıp kırmak yerne birbirimize destek olmayı öneriyorum.Birimiz bir dağ başında motorumuz arıza yapsa yolda kalsak bizim yardımımıza yine motorcu dostumuz koşar.bu konularda daha duyarlı olup bize çok ii bakmayan insanlara güzel örnekler sunup.saygın olan kişiliğimizi daha da saygın hale getirelim.ve bu güzel sitenin ayakata kalabilmesi,çocuklarımıza ardın dan torunlarımıza miras bırakabilmek için elimizden gelen gayreti hiç bırakmayalım
Kazasız belasız geziler yapıp hep bir arada olabilmek dilegiyle saygılarımı sunuyorum hoşçakalın