Bütün Fuar Fotoları Bu Başlıkta!!!

Super Moderator
@watercolours, fuarda Motomax standı yok, o modeller de sonraki fuarda görücüye çıkacaklar zaten.
@tigermbz, kuba'nın falan racing modeli vardı ama tam da maxi-scooterlarının yanına koymuşlardı oyuncak gibi görünüyor, çok küçük duruyordu.
@votka, fotoğraflar görünmüyor çünkü o topic kapatılıp, fotoğraflar bu topiğe eklendi.

Ayrıca teşekkür eden tüm arkadaşlara sonsuz saygılarımı sunarım. Hafta sonu tekrar fuardayım, daha bol fotoğrafla görüşmek üzere.

BBRR' Alıntı:
Fuarda Mt standı için emek harcayan kılıçbalığı (Yusuf Abi), baştan beri işin içinde olan ve bu konuya çok büyük emek ve zaman harcayan SHEMOTO (yasemin abla) ya , Fuar alanı için sponsorumuz olan Gelişim sürücü kursu na , Çekilişle üyelerimize hediye veren Aygün motora (kasK), galeri sayana (eldiven), ve tekrar gelişim sürücü kursuna (ehliyet) için teşekkür ederiz bizlere en iyisini vermek için çırpındılar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ......teşekkürler..:rendeer:
sevgili dostum Barış

yazdıkların beni çok duygulandırdı.

asıl ben teşekkür ederim böyle bir ailede banada yer verdiğiniz için.Burda olmaktan çok büyük gurur duydum ve hep keyif aldım ilk üye olduğum günden buyana.Fuar la ilgili çok insanın emegi var.bende teşekkür ediyorum o insanlara.shemoto ve skullhunter a.

Sadece bu arkadaşlarımla tanıştığım ve beraber hareket ettiğimiz için.ama diğer tanımadığım ve emegi geçen tüm insanların ellerine saglık.

Sonuçta hepimizi gönlünde yatan aslan aynı :) iki teker.

Ve bu iki teker ruhumuzdan dolayı hepimiz gönlümüzce gezmek dolaşmak yeni yerler keşfetmek istiyoruz.ama çevremizde nekadar insanla yani nekadar motorcu arkadaşımızla tanışanilirizki.

İşte burda bir gerçek ortaya çıkıyor.oda bu sitenin varolması.Bu site sayesinde ben
BBRR,SHEMOTO.SKULHUNTER,EYONG,EDTUNÇ,ELSİV,Almanyada yaşayan BERLİNER ve adana da yaşıyorum burda bir çok arkadaşlar edindim.ve şauan isimleri aklıma gelmeyen birsürü yeni dostlarım oldu negüzel ben şahsım adına çok mutluyum.

İşte buyüzden bu sitenin ilk başlangıcını yapan, buna yüreğini gönlünü koyan, bu taşın altına elini sokan her kimler varsa hepsine tek tek teşekürler ediyorum.

dostlarım zaman zaman burda arkadaşlar arasında kırgınlıklar oluyor.ve bunlara üzülüyorum birbirimizi yanlış anlayıp kırmak yerne birbirimize destek olmayı öneriyorum.Birimiz bir dağ başında motorumuz arıza yapsa yolda kalsak bizim yardımımıza yine motorcu dostumuz koşar.bu konularda daha duyarlı olup bize çok ii bakmayan insanlara güzel örnekler sunup.saygın olan kişiliğimizi daha da saygın hale getirelim.ve bu güzel sitenin ayakata kalabilmesi,çocuklarımıza ardın dan torunlarımıza miras bırakabilmek için elimizden gelen gayreti hiç bırakmayalım :)

Kazasız belasız geziler yapıp hep bir arada olabilmek dilegiyle saygılarımı sunuyorum hoşçakalın

Arkadaşlar fuar fotoları ve bilgiler benim gibi İstanbul dışında yaşayanlar için sanırım müthiş bir şans herkese çok teşekkür ederim.
Fuara tekrar gidecek olanlardan bir ricam var benim için Skygo:SG 200-18' in fiyatını ve detayını öğrenebilirmisiniz ben birkaç Çullas bayii'ne mesaj attım ama henüz cevaplamadılar.
Şimdiden teşekkürler.

elinize sakık çok güzel olmuş ama biraz fuar boş gibi ya ilk gün tıklım tıklım olmasi lazim neyse pazargünü ordayim görüşmek üzere

wallla kızlarda güsel motorlardaa bende gelcektim arkadaş yan çizdi dövücem zaten onu benim motor duygularımla oynadı
:silent:

Bence...

Merhaba Arkadaşlar,

Biraz sohbet adına, Fuar ve Fuarcılık biraz kafa kağıdının eskiliğinden de anlaşılacağı gibi (42) özel sektör hayatından kalma birde alışkanlık... Bana göre Fuara pek ağırlık verilmiş gibi gözükmüyorlar yada kendilerini CNR'e bilemişler gibi geldi. Neden mi emin olun ben ayaklarına gelmiş potansiyel bir alıcıydım birinin sorduğum sorulardan sonra koluma girip gel bakim abi sen demesini beklerken hani şu cicili kızlarımız varya hepsi fuar mankeni ve firmalar eğitim vermedikleri gibi ablalar da kendilerini eğitmek gereğini düşünmemişler şimdi size özellikle sorulmuş çok basit soruya cevap alamadığımı söyliyim hep beraber gülelim derim...Walla teknik soru sormadım İthalatcı kim dedim :cherry: Hık mık oldu ve bilmiyor :pr: ya nasıl bilmezsin en azından parayı ödeyen insan nassı yani oldum şey dedi arkadaşlar baktım arkadaşlarda kendinden geçmiş kendi yerimi kendim açtım yanımda kız arkadaşımda vardı birde küllük buldum kendime oturdum :rendeer: Hoş geldiniz boş geldiniz ne alırsınız hangisini saralım yok :cherry: :cherry: :cherry: Ama bütün fuarlar böyle 2 adet seyir var makinalar ve kendini makina zannedenler...

Onu bunu bilmem, King Ekshostlarındaki sarışın manken hanım bence fuarın bir numarasıydı :joker::joker:
(tabi bizim standtan sonra :) )

eline sağlık uğraşmışsın çok sağol yalnız en sondaki pembe (race)motorsikletler hangi marka 125 lik olanlar ?

Gönlündeki hangi renkse umarım altında olur...

dishy' Alıntı:
benim avatarımda ki flaş falan deil ama :wiinkk: :wiinkk:
+ hevesim kursağımda kaldı saol + kırmızı pembe nası olsa olmayacakk :wiinkk:
yani şuan için ilerde inşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :rendeer:

SHEMOTO' Alıntı:
Sevgili Mr.Wish,

Yanılıyorsun. Lütfü Kırdardaki yerimiz bu fuarın en stratejik yeri...Bu tam olarak stand değil desk diye tabir edilen bir uygulama ama biz standa çevirdik yaptığımız tasarımla.:cherry: Gelen ziyaretçiler hangi kapıdan girerlerse girsinler bizim önümüzden geçmek zorunda ve duraklıyorlar, merak edip soruyorlar.Alternatif olarak sunulan yerlerden.... yani kapılardan birinde olsaydık sadece o kapılardan girenler bizi görebilirdi. Ve herkes bir an önce içeriyi gezme telaşında olacağı için kimse bakmazdı bile. :bounce: Ayrıca motosiklet.net geziler, buluşmalar hariç ilk defa böyle bir organizasyonla sanal alemden gerçek dünyaya adım atmış oluyor. Herkesin bizi mutlaka görmeden geçemeyeceği en süper yer orası. Sitemizin reklamı süper oluyor merak etmeyiniz yani.:)

Ayrıca salon içerisinde stand içine sıkışsaydık çok sönük olurduk. Çok paralar harcayarak yapılmış olan özel tasarım standlar arasında kimse bizi fark etmezdi bile.

Kaldı ki standımıza ugrayan üyelerimize hemen yaka kartlarını takıyoruz içeride birbirimizi tanıyabilelim diye...

Bu arada diğer fuarda standımız "standart kapalı stand" olacak. Kahve bile ikram edebilme şansımız olabilir belki üyelerimizden gönüllü arkadaşlar destek olursa.

Ama bi daha ki seneye "motosiklet.net"e özel dekorasyon 40m2 bir stand için sponsor olursanız seve seve atlarız içine şüpheniz olmasın :p :wiinkk:

sevgiler, saygılar:bestmt:

Bu vesileyle Lütfü Kırdardaki standımızın vücuda gelmesinde desteğini esirgemeyen,fazlasıyla bizlere yardımcı olan sevgili "KILIÇBALIĞI"na da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. İşte motosiklet.net dostluğuna, kardeşliğine, paylaşımına çok anlamlı bir örnek daha:cat::rendeer:
selam sevgili dostum shemoto

motor kardeşliğini hep beraber yaşadık sanırım.

benim samimiyetle yazdığım yazıyı senin okuman ve birşeyleri ortaya çıkarmamız, bizi buralara kadar getiren bu dostluğu çok seviyorummmm.
daha çok şeylere imza atıcaz hep beraber hep birlikte

çünkiii biz bu siteyi sadece kendimiz için degil bizden sonraki nesillere daha saglam bırakabilmek için mücadele ediyoruz

sevgiyle kalın :)

votka' Alıntı:
Skygo SG 200-18 gerçektende Harley kopyası gibi hoş olmuş bence başka renkleri varmı acaba bence çok güzel:rendeer:

birader, çinlilere laf edince kızıyorsunuz ama gerçekten de fuardaki bütün çinliler berbattı. İlk bakışta biraz ilgi görmeyi hak edeceğine inanabileceğin birkaç çin motoru vardı ama ilk otuz saniye geçince o parlaklıkları geçiveriyor. plastik kalitesizliğiyle, vs.. kalitesizliğiyle gerçekten de kötü görünüyorlardı. Ha bu arada şunu da belirteyim param yok, büyük ihtimalle o beğenmediğim çin motorlarından birini alacağım ama yiğit-hak dengesini korumak gerekiyor bence. Hayırlı günler diliyorum.

way way kimler bu portaldaymış... hakan naber ?
bil bakalım ben kimim?
bir ipucu sana duruman...

baba eline sağlık kızlar harbi güzelmiş biraz daha yakından çekseydin daha da iyi olurdu tabi motorlarda fena değil ama kızlar .......

resimleri cekenlerin ellerine sağlık bu fuara gidemedik ama kısmetse diğer fuarda görüşmek üzere... yolunuz acık olsun

Dragstarı çektin ama bizim standı çekmemişsin
tiger1.jpg

tiger2.jpg

afk

Arkadaşlar fuar fotoları ve bilgiler benim gibi İstanbul dışında yaşayanlar için sanırım müthiş bir şans herkese çok teşekkür ederim.
Fuara tekrar gidecek olanlardan bir ricam var benim için Skygo:SG 200-18' in fiyatını ve detayını öğrenebilirmisiniz ben birkaç Çullas bayii'ne mesaj attım ama henüz cevaplamadılar.ALPAYİSM DEDİ
Şimdiden teşekkürler. ALPAYİSM DEDİ

Perşembe günü fuarda sordum 4100ytl ve şu an ellerinde yok sadece fuarda var Nisanda gelecek dediler

benim alıntı kutucuğum kapalı bunun nedeni ne olabilir teşekkürler

Super Moderator
Bugünkü fuar fotoğraflarım da yolda, az sonra özellikle merak edilen SG 200-18'in daha çok fotoğrafı burada olacak.
Ayrıca ben yarın yine fuardayım, standda görüşmek üzere.
Bugün görüştüğüm, tanıştığım herkese de sonsuz saygılar, sevgiler...:rendeer:
Tabii görür görmez "Olcan değil mi? Fotoğraflardan tanıdım." diyenlere biraz daha fazla...:rendeer: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar