Bursa'dan Herkese Merhabalar

16 yaşındayım 11 yaşımdan beri motor tutkunluğum var. 2 Senem var bu süreç bazılarına göre çabuk olabilir fakat benim için ömrünün en zor geçecek zamanlarından biri :p 2015e kadar CBF 150imizle mahalle arasında, köylerde gezicez artık :cherry:

hoşgeldin bende bizimkinleri bi ikna etsemde şu cbf ye binsem :) dünyalar benim olur :) Motorunun kıymetini bil :) kaskını , montunu ve diğer ekipmanlarını eksik etme . Örneğin ben 2.500 liralık motora biniyorum 650 liralık mont kullanıyorum :) Kaza yaptıktan sonra bunun farkına vardım , sen kaza yapmadan farkına varman dileğiyle :) Tekerin düz bassın .

aramıza hoşgeldin gerçiği bende yeniyim forumda ama olsun bende 15 yaşındaym bi gün görüşüp birbirimizi tanıyalım istersen turlarız motorlarla :D ?

hoşgeldin bende bizimkinleri bi ikna etsemde şu cbf ye binsem :) dünyalar benim olur :) Motorunun kıymetini bil :) kaskını , montunu ve diğer ekipmanlarını eksik etme . Örneğin ben 2.500 liralık motora biniyorum 650 liralık mont kullanıyorum :) Kaza yaptıktan sonra bunun farkına vardım , sen kaza yapmadan farkına varman dileğiyle :) Tekerin düz bassın .

Kasksız binmiyorum motora, babama bile zorla taktırıyorum "Zevkimiz için takmıyoruz" diyerek. 2 kere ufak kazalar geçirdim, 2.sinde kısa kolluydum asfalt accık yaktı sol dirseki :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar