Kocaeli İl Temsilcisi
- Konu Yazar
Abi uçmuşsun sen :cherry:
hakkaten uçtum :cherry: türkçeye bak :cherry: çek nereye çekersen don lastiği gibi :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Helal olsun irfan,
daha önce ben görmüştüm MZ motorlu olanlarını,pek tutulmasa da motor piyasasının çinlileri gibi iş görüyor en azından.
Çok hevesim var ama en son 1990 da paraşütle atlamıştım,o keyfi alıp alamayacağım şüpheli.
teşekkür ederim savaş abi , evet mz motoru çinlilerden iyidir güzel bir revizyon ve bakımla yolda bırakacağını sanmıyorum 1990 dan beri çok zaman geçmiş
yamaç paraşütü bambaşka bence maksimum 35-40 km hızlarda kuşlar gibi süzülmek dünyaya tepeden bakmak, yıllardır gecdiğimiz coğrafyayı avucumuzun içi gibi bildiğimiz yerleri havadan bu şekilde uçarak görmek gerçekten bambaşka bir şey , 350 mt. irtifada o kocaman binalın küp şeker gibi görünmesi yolda giden araçların karınca gibi yürümesi ,insanların küçücük mikro organizmalar gibi hareket etmelerini görmek anlatılacak gibi bir his değil , allah izin verirse go pro kamerayla daha çok güzel işler çıkar darısı havacılığa gönül saran tüm dostlarımızın başına ,
ellerinden öperim