merhaba.bende gruba katilmak isterim.ismim ozcan 05427809226
Merhaba Özcan, Gruba dahil ettim, hoş geldin.
merhaba.bende gruba katilmak isterim.ismim ozcan 05427809226
Merhaba Ahmet UZUN, bende Whatsapp grubuna dahil olabilir miyim? 0545 615 1343
Selamun aleykum ahmet uzun sen çınar lisesi mezunu musun benim tanıdığım bir ahmet uzun var da bayağıdır görüşemiyoruz.
Uzun süre ardından merhabalar.
Motosiklet olayına ara vermiştim bir süre, şimdi kuba black cat ile tekrar başladım. Malum cross motosiklet kendisi fakat tek başına dağa taşa gitmek riskli bir sakatlık durumu için.
Bana eşlik edecek varmı ? Her türlü rotaya uyarım henüz acemi bir croscuyum bana uyum sağlayacak cross arkadaşı arıyorum
Dağa taşa çıkıp keyif alalım diyorum , şehir trafiğinden ve risklerinden uzak.
45 yaşından sonra motor zehri beni de yakaladı. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. İlk motorumu pazartesi alıyorum. Nmax 155 2018 model, 9 bin km.
Finans Uzmanı olarak çalışıyorum. Amatör balıkçıyım. Doğayı, çadır tatilini, trekking yapmayı ailecek severiz. Deniz bot ve motorları konusunda danışılabilecek düzeyde iyiyim.
Motor konusunda bir aydır tüm forum ve videoları seyretmiş olmaktan başka tecrübem yok. Daha önce mobilet tarzı motorları genç yaşta çok kullandım. Bşr defa da vitesli motor ile işten eve gelmiştim. İyi bir bisiklet sürücüsüyüm. Kasımda A2 ehliyet alıyorum kısmetse. Ehliyet alana kadar iyi havalarda evimin çok yakınında boş asfalt mekanlarda tecrübe kazanmaya çalışacağım. Balık forumlarda tüm acemilere yardım eden ben, burada sizlerin yardımlarına ihtiyacım olacak.
Herkese saygı ve sevgilerimle
05064616727 Halil Barış
Selamlar uzun aradan sonra bende dönüş yaptım.![]()
Hoşbuldum abi, teşekkür ederim.Hoşgeldin, ekledim gruba.