[Bursa - MT]

Burası çok cansız kalmış yahu. Havalardan mıdır acaba. Yaz dan kalan gezi fotoları falan paylaşın da içimiz ısınsın.

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Bu işe yeni gönül verdim motorsiklet ile alakalı hiç bilgi sahibi değilim desem yeridir. Geçen hafta motorumu aldım sürücü kursu nun derslerinin başlamasını bekliyorum. Teorik ve pratik bilgiler vermek isterseniz seve seve öğrenmek isterim

Arkadaşlar herkese merhaba;

Kediler motorumun selesine tırmıklama ve dişleme yapmak suretiyle zarar vermiş 3-4 adet yırtık var.Bursa'da tamir için önerebileceğiniz döşemeci var mıdır?

Teşekkürler..

Beşyol da var döşemeciler ama. Hangisi iyidir hangisi değildir bilgim yok. Şu ana kadar döşemeciyle hiç işim olmadı.motor için olmasa bile araba için illaki döşemeciyle işi olan arkadaşlar olmuştur yardımcı olacaklardır

Beşyol'dan Balıklı istikametine döndükten 30 - 40 metre sonra kilitçiden 10 metre önce sağ kolda bir oto döşemecisi var. Orada çalışan elemanlardan biri
motosiklet kullanıcısı. Normalde oto döşemecileri motosikletlere hizmet vermeyi kendileri için bir zül ( eziklik )olarak düşünüyorlar . O arkadaş
kendisi de motorcu olduğu için senin işini göreceği kanaatindeyim. işiniz rast gele.

Yazın ortalarında Uludağ'da ben ve 2 arkadaşım( CBR 125 - CBF 150 - RS 200 )ile çekilen ufak çaplı derleme bir video...

Arkadaşlar motoruma ve kendime ekipman almak istiyorum. Uygun fiyatlı bi mağaza varmı acaba yada aramızda bu işi yapan site üyelerine özel indirim yapan falan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Askerde iyi moral oldu yazılanları okumak. Yoksa nöbet çekilmiyor :) Nisan da bitiyor nasipse; yollara ve motoruma kavuşmaya az kaldı. Ailemi özlemedim motorumu özlediğim kadar ;)

Yazın ortalarında Uludağ'da ben ve 2 arkadaşım( CBR 125 - CBF 150 - RS 200 )ile çekilen ufak çaplı derleme bir video...
https://www.youtube.com/watch?v=NfyoZqKk9lc

Eve gidince izlerim artık. Eminim güzeldir.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------

Arkadaşlar motoruma ve kendime ekipman almak istiyorum. Uygun fiyatlı bi mağaza varmı acaba yada aramızda bu işi yapan site üyelerine özel indirim yapan falan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bursa'da bir kaç mağaza var ama fiyatları sanırım pek indirimli değil.
İnternette motomaxta halen indirimler devam ediyor. Bir bak istersen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Askerde iyi moral oldu yazılanları okumak. Yoksa nöbet çekilmiyor :) Nisan da bitiyor nasipse; yollara ve motoruma kavuşmaya az kaldı. Ailemi özlemedim motorumu özlediğim kadar ;)

Neyse ki çok az kalmış. Sayılı zaman çabuk geçer.
Motoru özlememek kolay değil.

Vay be Bursa MT ne büyümüş; arkadaşlar, abiler katılmış. Herkese selamlar. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Valla kızan kızsın. Bursa doğu gibi kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

Ekipman malzeme vs bulma güçlüğüne istinaden söylemiş idim :))

Vay be Bursa MT ne büyümüş; arkadaşlar, abiler katılmış. Herkese selamlar. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Genelde whatsapp grubunda yazışmalar olduğu için, buralara pek kimse uğramıyor Mehmetcan.
Dediğin gibi, günden güne sayımız hızla artmakta.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------

Valla kızan kızsın. Bursa doğu gibi kardeşim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------

Ekipman malzeme vs bulma güçlüğüne istinaden söylemiş idim :))

İstanbul,İzmir gibi şehirlere göre düşünürsen, haklısın.

ankaralıyım. 3 yıldır bursada yaşıyorum.doğal güzellikleri bir yana geri kalan gelişmişliğe dair her konuda kendimi oldukça geride hissediyorum burada. 120/90/16 lastik bulamayıp ankaraya gittiğimde değiştirmem gerekti. bahsettiğim şey motosiklet lastiği. daha neleri neleri şehirde bulamayıp internetten alıyoruz düşünün.

Son düzenleme:
Benim motorum YBR 125 2012 model ve aküsü bitti değiştirmem gerekiyor. Hangi aküyü tavsiye edersiniz ve nerede bulabilirim.

Benim motorum YBR 125 2012 model ve aküsü bitti değiştirmem gerekiyor. Hangi aküyü tavsiye edersiniz ve nerede bulabilirim.

Yalaz Otomativ'den alabilirsin uygun aküyü yıllarca Bursada tanınan güvenilir bir firma. Yıllarca ybr'mde yuasa 12V5A akü kullandım çok memnunum. tavsiye ederim. Gazcılar girişinde ileride solda hemen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar