[Bursa - MT]

29 ekimde nasıl her şehirde fener alayı oluyorsa, motosiklet kortejide fsm caddesinde oluyor :)

Fsmde dükkanım var bende katılacaktım fakat işlerimin yoğunluğu nedeniyle katılmadım. İyi ki de katılmamışım apaçi kaynıyordu içersi özellikle yüksek hızlarda aralarında 2 metre farkla gidiyorlardı güvenli sürüş sıfır apaçilik hat safada...

Herkese selamlar. 1 ay önce ilk motorumu almış oldum hem gezilere katılmak için hem de sorunlarıma yardım arıcağım için foruma katıldım. Motorum ybr 125 15.000 km de ikinci el aldım. İlk sorunumu bugün fark ettim. Orta sehpa üzerindeyken ön tekerlek boştayken elimle çevirdim ve belli aralıklarla balatanın diski tutması gibi bir ses duydum sürtünüyordu sanırım bunu başka türlü nasıl anlayabilir veya çözümü ne olabilir şimdiden teşekkürler..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Herkese selamlar. 1 ay önce ilk motorumu almış oldum hem gezilere katılmak için hem de sorunlarıma yardım arıcağım için foruma katıldım. Motorum ybr 125 15.000 km de ikinci el aldım. İlk sorunumu bugün fark ettim. Orta sehpa üzerindeyken ön tekerlek boştayken elimle çevirdim ve belli aralıklarla balatanın diski tutması gibi bir ses duydum sürtünüyordu sanırım bunu başka türlü nasıl anlayabilir veya çözümü ne olabilir şimdiden teşekkürler..

balatanın bir miktar sürtünmesi normal, eğer tekerleği elinizle çevirirken zorlanmıyorsanız problem yoktur...

Arkadaşlar motorumun sigortası birikti bir yıl cezalı yaptıramadım. Binmediğim için unuttum gitti asya swift var 2013 model. Maddi durumu olmayıp ihtiyacı olan bir arkadaş bulup masrafları karşılatıp motoru uzerine yapmak istiyorum. 0538 485 52 54 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.

Tanışma ve Üyelik

Merhaba
Ben de Honda CBF 150 ile Bursa'dan aranıza katılmış oldum.Whats app grubuna dahil olmak istiyorum. "search16 " ya mesaj attım ama karşılık gelmedi. Kısmet olursa etkinliklere katılmak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Roseluslie rdvn16 size hayırlı olsun.

Osmangazi yunuseli den Rıdvan ben yaş 25 herkese selam

Rıdvan hoş geldin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

Merhaba
Ben de Honda CBF 150 ile Bursa'dan aranıza katılmış oldum.Whats app grubuna dahil olmak istiyorum. "search16 " ya mesaj attım ama karşılık gelmedi. Kısmet olursa etkinliklere katılmak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

Roseluslie rdvn16 size hayırlı olsun.

Fatih sen de hoş geldin.

search16 yani Coşkun meşgul bu aralar. Bana özelden numaranı gönderirsen, eklerim gruba.

Teşekkürler Fatih ve apices

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Bir türlü özel mesaj atamadım numaram 0536 978 99 23 gruba alır mısınız

Teşekkürler Fatih ve apices

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

Bir türlü özel mesaj atamadım numaram 0536 978 99 23 gruba alır mısınız

Gruba alma işini hallettim Rıdvan, tekrar hoş geldin.

Hocam ben de whatsapp grubuna katılmak isterim fakat mobilden özel mesaj atamadım bana mesaj atarsanız numaramı verebilirim.

bende whatsapp gurubuna katılmak isterim asosyallikten ölecem etkinlik olursa katılmak isterim bursa nilüfer 05343710472

arkadaşlar merhaba, dün tekyıldız motosikletten mt revenge bir kask aldım. beden olmadığı için içime sinmeyen bi renk almak zorunda kaldım. eve geldikten sonra pişman oldum. bu kaskı geri götürsem iade etme şansım varmı? bugün pazar olduğu için götüremiyorum, mecbur yarına kaldı. eğer iade edemezsem bi hak iddia etme hakkım varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar merhaba, dün tekyıldız motosikletten mt revenge bir kask aldım. beden olmadığı için içime sinmeyen bi renk almak zorunda kaldım. eve geldikten sonra pişman oldum. bu kaskı geri götürsem iade etme şansım varmı? bugün pazar olduğu için götüremiyorum, mecbur yarına kaldı. eğer iade edemezsem bi hak iddia etme hakkım varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.

faturasıyla beraber iade etme hakkınız var diye biliyorum. tek yıldız motosikletin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar