[Bursa - MT]

==28/08/2016 tarihli ERİCEK Göleti gezisi==

26 motosiklet 35 katılımcı ile harika bir geziye daha imza attık. İşte fotolar. Bir sonraki gezide görüşmek dileğiyle...

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:50 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------

Herkese merhaba,

Sezon bitmeden cc yükseltmek için çok severek kullandığım motorumu satıyorum. İlgilenen arkadaşlara duyrulur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-az-kullanilmis-cbr-250r-334463384/detay/

Öncelikle herkese selamlar. Çanakkale'de yaşıyorum. Bu sene Uludağ Üni. Çevre Mühendisliğini kazandım. Yaşım 19. Yaklaşık 30.000 km tecrübem var. Bursaya motorumu götürmek istiyorum fakat trafikteki ortamı bilmediğim için çekincelerim var. Sizler bu konu hakkinda ne dersiniz? Devamlı aktif olan grubunuz var mı? Varsa bende katılmak isterim. Bu arada motorum 2012 cbr 125.
Çanakkale'den selamlar saygılar.
Murat Özbaş

Öncelikle herkese selamlar. Çanakkale'de yaşıyorum. Bu sene Uludağ Üni. Çevre Mühendisliğini kazandım. Yaşım 19. Yaklaşık 30.000 km tecrübem var. Bursaya motorumu götürmek istiyorum fakat trafikteki ortamı bilmediğim için çekincelerim var. Sizler bu konu hakkinda ne dersiniz? Devamlı aktif olan grubunuz var mı? Varsa bende katılmak isterim. Bu arada motorum 2012 cbr 125.
Çanakkale'den selamlar saygılar.
Murat Özbaş

Hoşgeldin Murat kardeşim aramıza, Öncelikle okulun hayırlı olsun, Bekar evinde kalacaksın sanırım, Trafik Çanakkale'den biraz daha yoğun dur Bursa'da, Gezilerimiz genelde oluyor, Whatsapp grubu olarak buradaki arkadaşlar ile sürekli iletişim halindeyiz, Özelden numaranı gönderirsen Bursa MT Whatshaap sayfasına eklerim numaranı, Gezilerde toplantılarda görüşmek dileğiyle

Teşekkür ederim. Şuan için Heykel/Setbaşı DSİ yurdunda kalıcam. Özelden telefon numaramı iletiyorum. Görüşmek üzere.

Teşekkür ederim. Şuan için Heykel/Setbaşı DSİ yurdunda kalıcam. Özelden telefon numaramı iletiyorum. Görüşmek üzere.

Murat Üniversite ve yeni şehrin hayırlı olsun. Kalacağın yer tam şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bir yer. Üniversiteye de yaklaşık 25 KM mesafede ama yeterli tecrüben var. Bu arada bende yeni motorcu olarak Bursa MT'ye kayıt olayım artık :)

Murat Üniversite ve yeni şehrin hayırlı olsun. Kalacağın yer tam şehir merkezinde trafiğin yoğun olduğu bir yer. Üniversiteye de yaklaşık 25 KM mesafede ama yeterli tecrüben var. Bu arada bende yeni motorcu olarak Bursa MT'ye kayıt olayım artık :)

Teşekkür ederim. Bu sene hazırlık okuycam. Yani okulum otogarın ordaki Ali Osman Sönmez kampüsünde. Günlük git gel 20 km gibi bir yolum olur diye tahmin ediyorum. Tabi önce yolları ve güzergahları öğrenmem gerek :)

- Herkeze merhaba bende yaklasık 10 dk once katıldım aranıza . Bursamızda guzel gezı ver organızasyonlarda gorusmek uzere ..

- Herkeze merhaba bende yaklasık 10 dk once katıldım aranıza . Bursamızda guzel gezı ver organızasyonlarda gorusmek uzere ..

Sercan hoşgeldin aramıza.
Numaranı özelden atarsan watsup grubuna ekleyebilirim.
Gezi ve toplantılarda görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------

Tüm Bursa Mt ailesinin kurban bayramı mübarek olsun.

Selamlar,
2 ay önce ilk motorumu aldım , şimdi adamı "zükmeyecek" işini bilen 20 tl lik parçayı 100 liradan gazlamayacak esnaf ruhlu tamirci arıyorum böylesini bulayım bi ömür giderim :)
Varsa bildiğiniz yazarsanız sevinirim.
Bursa merkezdeyim makul yerlerden öneri bekliyorum.
Motorum hyosung gt 250 naked
Sorun u da yazayım cigle (jigle) neyse artık o arızalandı galiba manuel gaz veriorum 2-3 dk öyle kullanabiliyorum şuan.

Merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve motosiklet hayranıyım . Bursanın nilüfer ilçesindenim 20 yaşındayım. Danışmak istediğim gerçek hayatta yardım gerekecek bir konum var o yüzden whatsapp grubu varsa katılmak istiyorum.

Merhaba uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum ve motosiklet hayranıyım . Bursanın nilüfer ilçesindenim 20 yaşındayım. Danışmak istediğim gerçek hayatta yardım gerekecek bir konum var o yüzden whatsapp grubu varsa katılmak istiyorum.

Hoş geldin yakın zamanda whatsapp için osman abi seninle ilgilenir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar