[Bursa - MT]

vayy vayy vayy bizim ekip komple burda :)

Halil hoş geldin.:rendeer:

Her daim buralardayız Allah'ın izniyle. Yakında yanına gezmeye geleceğiz, haberin olsun.:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

Ümit hocam 18000 km cup motor kullandım ben. Gitmedigim yer kalmadı yakin civarda. Gorusmek uzere

Bu güne kadar hiç cup kullanmak nasip olmadı.

Bana en ilginç gelen yanı birincisi vitesleri, ikincisi koltuğun en ön tarafında oturulması.:cherry:

Halil hoş geldin.:rendeer:

Her daim buralardayız Allah'ın izniyle. Yakında yanına gezmeye geleceğiz, haberin olsun.:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:39 ----------

Bu güne kadar hiç cup kullanmak nasip olmadı.

Bana en ilginç gelen yanı birincisi vitesleri, ikincisi koltuğun en ön tarafında oturulması.:cherry:

allah bu dostlugumuzu daim etsin ne gunler gecti ne geziler yaptık vayyyy bee.
nobette oldugum gun tabi buyrun gelin abi beklerim.

http://www.motosiklet.net/forum/etk...-akdenizin-altini-ustune-getirdi-dedeler.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------

İçimiz ısınsın birazda.

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/01/32/1e403201_orginal.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/74/31/1e403174_orginal.jpg[/url]

Vay be, ne günlerdi ama.

İnşallah bu sene çok daha keyiflisini yapacağız hep birlikte.

Yaz sonunda size biryerden bahsetmiştim. Katır dağı tepesinde. Göl manzaralı harika bir tabiat parkı. Oraya camplı bir gezi mutlaka yapmalıyız bu yıl. Bir gece dahi olsa. Sonra kapıdağ yarımadasında gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz koylarda kamp yapalım. Kemik kadromuz her daim hazır. Aramıza yeni katılmak isteyenede kapımız ardına kadar açık. CC farkı yine belirtelimki asla yok. Önceki gezilerimize 100 cc cup ile gelende oldu 250 cc ilede gelende. Önemli olan uyumluluk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Paylaştığımız fotolar 125 cc ile yaptığımız Antalya ve ege turundan. Linkte detaylı anlatımı var. Biz 125 cc ile çoğu kişinin 600 cc ve yukarısıyla gitmeye cesaret edemediği km yi yaptık. Tadı da damağımızda kaldı.

Yaz sonunda size biryerden bahsetmiştim. Katır dağı tepesinde. Göl manzaralı harika bir tabiat parkı. Oraya camplı bir gezi mutlaka yapmalıyız bu yıl. Bir gece dahi olsa. Sonra kapıdağ yarımadasında gezdiğimiz yerlerde gördüğümüz koylarda kamp yapalım. Kemik kadromuz her daim hazır. Aramıza yeni katılmak isteyenede kapımız ardına kadar açık. CC farkı yine belirtelimki asla yok. Önceki gezilerimize 100 cc cup ile gelende oldu 250 cc ilede gelende. Önemli olan uyumluluk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------

Paylaştığımız fotolar 125 cc ile yaptığımız Antalya ve ege turundan. Linkte detaylı anlatımı var. Biz 125 cc ile çoğu kişinin 600 cc ve yukarısıyla gitmeye cesaret edemediği km yi yaptık. Tadı da damağımızda kaldı.

Bahsettiğin yere yaza doğru hep birlikte gideriz inşallah. Nasıl olsa alıştık artık, gezmeye, tozmaya, kamp yapmaya.
Onun haricinde daha önce gitmediğimiz bir sürü rotalar da var aklımda. Yavaş yavaş hepsini gezeriz. Nasıl olsa acelemiz yok.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir gün bende katılmak isterim. 100cc scooter kullanıyorum Karacabey/Bursa'da oturuyorum.

İyi günler arkadaşlar,bursada balans yaparak lastik montajı yaptırabileceğim bir yer varmı?Nereye gitsem motosikletle uğraşmıyor,takarım diyenlerde bizde balans yok diyor,yardımcı olun lütfen.

Bir gün bende katılmak isterim. 100cc scooter kullanıyorum Karacabey/Bursa'da oturuyorum.

Gezilerimizi buradan paylaşıyoruz. Takip ederseniz hep birlikte gezeriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

İyi günler arkadaşlar,bursada balans yaparak lastik montajı yaptırabileceğim bir yer varmı?Nereye gitsem motosikletle uğraşmıyor,takarım diyenlerde bizde balans yok diyor,yardımcı olun lütfen.

Bu konuda net bir bilgim yok. Ama Coşkun kaptan size yardımcı olabilir. Burada takipte kalın.

Hoşgeldiniz öncelikle. Lastik sök tak ve balans konusunda iş yapan benim bildiğim Bursa'da bir kişi var. Acemlerden mudanya yoluna girdiğinizde esentepe lambaları batçık'a varmadan sağda BP benzinliği var. Orada hem lastik satışı yapan hemde balans sök tak yapan biri var. İsmini tam hatırlamıyorun ama sanırım ismi Can' dı. Tam ögrenirsen buraya yazarım ismini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

R.F. OTOMOTİV SAN VE TİC LTD ŞTİ
Adres: yeni kahraman mah. sanayi cd, c no:154 yenikaraman mah.
osmangazi - bursa
Telefon:(0224) 249 4847

Nisan ayı içerisinde özel bir kurumdan motosiklet eğitimi planlıyor olacağız. Katılım sayı olarak sınırlı olacak ki çok talep olursa eğitmen sayısınıda arttırmak gerekecektir. Konu hakkında ön görüşme yaptık. Sonrasında nisan ayı için tarih aldık. Fakat fiyat konusu eğitime tarihini tam alınca netleşecek. 6-8 saat eğitim süresi olacak. Ön görüşmede aldığım geri bildirimler de ekipmansız ehliyetsiz kişilere eğitim verilmeyeceğinin altının çizilmesi istendi. Eğitim almak isteyen arkadaşlar bana özel msj atarak yada buraya yazarak ortalama bir katılım sayısı almamızı sağlayabilirler. Yine bu grupta kemik kadro dediğimiz arkadaşlarımız totalde hali hazırda 9 kişi civarıyız. Bir eğitmen içinde max 15 kişi sınır olacak sanırım. küçük bir tüyo vereyim, fiyatta kişi başı 80-100 arası yapmaya çalışıyoruz.

Son düzenleme:
Nisan ayı içerisinde özel bir kurumdan motosiklet eğitimi planlıyor olacağız. Katılım sayı olarak sınırlı olacak ki çok talep olursa eğitmen sayısınıda arttırmak gerekecektir. Konu hakkında ön görüşme yaptık. Sonrasında nisan ayı için tarih aldık. Fakat fiyat konusu eğitime tarihini tam alınca netleşecek. 6-8 saat eğitim süresi olacak. Ön görüşmede aldığım geri bildirimler de ekipmansız ehliyetsiz kişilere eğitim verilmeyeceğinin altının çizilmesi istendi. Eğitim almak isteyen arkadaşlar bana özel msj atarak yada buraya yazarak ortalama bir katılım sayısı almamızı sağlayabilirler. Yine bu grupta kemik kadro dediğimiz arkadaşlarımız totalde hali hazırda 9 kişi civarıyız. Bir eğitmen içinde max 15 kişi sınır olacak sanırım. küçük bir tüyo vereyim, fiyatta kişi başı 80-100 arası yapmaya çalışıyoruz.

Eğitim bizim işimiz Coşkun. Her türlü katılım ve desteği her zaman sağlarız.

Bu arada buralar canlanmaya başlamış. Çoktandır kimseler uğramıyordu.Eskiden bir reklam filmindeki deyiş geldi aklıma.
"Yaz geldi,kavanozdan çıkanlar var" :)

Biz her daim burdayız. Biliyorsun. Yeni rotalar hazırlar plana koyarım. İsim bu. Egitimse hepimizin isi. Katilim icin mesajlar geliyor. Ekliyorum hepsini. Çok hateketli olcak yaz dönemi buralar.

Biz her daim burdayız. Biliyorsun. Yeni rotalar hazırlar plana koyarım. İsim bu. Egitimse hepimizin isi. Katilim icin mesajlar geliyor. Ekliyorum hepsini. Çok hateketli olcak yaz dönemi buralar.

Her işin başı eğitim.Elbette katılacağız.

Gezileri,festivalleri, yeni rotaları sabırsızlıkla bekliyoruz.

Buraları biraz daha renklendirmek lazım.

Çok yakında....... :)

Son düzenleme:
Kısmetse bizde katılırız osman abi :)

E5LW9n.jpg

Motosikleti
Hero X Pulse 200
herkeze selamlar,

baharda çok güzel gezi ve etkinlikler yapılacağını hissediyorum. :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar