[Bursa - MT]

borudan aşağıya kayacaksak ben de gelirim:queen:

Borudan kayma ve itfaiye hortumuyla basınçlı uçma serbest. MT lilere beleş. Gruptan cenaze işleriyle uğraşan çıkmadı hiç. Oda bizi cenaze aracıyla gezdirirdi. Şimdi çoğunuz cenaze aracıyla da gezilir mi be diyecek ama millet ona binmek için ölüyor be...:queen::queen:

Motosiklet severlere duyurulur:

03/02/2016 çarşamba günü saat 19.30'da Nilüfer Barış cafede Bursa MT toplantısı yapılacaktır.

Motosikleti olsun ya da olmasın tüm ikiteker sevdalılarını sıcak bir ortamda buluşmaya bekliyoruz.

Not:Barış cafe Nilüfer migros arkasında, Canaydın okuluna çok yakın bir konumdadır.Yeri bulamayan olursa
Özelden mesaj atsın,detaylı tarif ederiz.

İnsallah güzel bir toplanti olacak. Tam kadro ordayız.

Mrb ismim özgür 2 ay önce aldim ilk motosikletimi ve forumda yeniyim . Sizlerle tanışmak isterim . Barış kafe yakin bana ihsaniye mah.de oturuyorum

Selamun aleykum arkadaslar. Araniza yeni katildim. Bursada ihsaniye de oturuyorum. Su an karada degilim denizdeyim sizlerle tanismak isterim insallah bir dahaki toplantiniza katilmak nasip olur. Saygilarimla

Selamun aleykum arkadaslar. Araniza yeni katildim. Bursada ihsaniye de oturuyorum. Su an karada degilim denizdeyim sizlerle tanismak isterim insallah bir dahaki toplantiniza katilmak nasip olur. Saygilarimla

Aleyküm selam arkadaşım.
Havalar açmaya başladıkça toplantılarımız daha sık olmaya başlar.
İnşallah bir sonraki toplantıya bekliyoruz.

toplantı iptal olmadı dimi gelmeyi düşünüryoruzda 2-3 kişi

Tabi ki de iptal olmadı.

Buyurun gelin, bekliyoruz.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Yarın akşam için bir kez daha hatırlatma yapalım.

Arkadaşlar, toplantı bu akşam.

Son bir kez daha hatırlatmak isterim. Çekinmeye, tereddüt etmeye gerek yok.
Tüm motosiklet severleri bekliyoruz.

Katılan Arkadaşlara Teşekkürler. Çok güzel bir geceydi. Muhabbetin beli kırıldı, güzel havanın tadı çıkartıldı. Katılamayan arkadaşları sonraki toplantılara bekleriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

Toplantının ardından görükle gezmesi keyfimize keyif kattı.

Katılan Arkadaşlara Teşekkürler. Çok güzel bir geceydi. Muhabbetin beli kırıldı, güzel havanın tadı çıkartıldı. Katılamayan arkadaşları sonraki toplantılara bekleriz.

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/75/13/1e401375_orginal.jpg[/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

Toplantının ardından görükle gezmesi keyfimize keyif kattı.

[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/70/12/1e401270_orginal.jpg[/url]

Benim içinde çok güzel bir gece oldu. Katılan arkadaşlara şahsım adına teşekkür ederim.

Bir sonraki gezi ve toplantıda görüşmek üzere.:king:

çok güzel bir geceydi. abilerime ve kardeşlerime sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. birçok güzel insanla da tanışmış olduk.

çok güzel bir geceydi. abilerime ve kardeşlerime sohbetleri için çok teşekkür ediyorum. birçok güzel insanla da tanışmış olduk.

Vakit biraz daha bol olsa daha ne sohbetler, muhabbetler olurdu ama, şimdilik bu kadar.
Yaza doğru günler uzamaya başlayınca eminim ki çok daha rahat ve uzun muhabbet edeceğiz.

Bizler içinde yeni arkadaşlar ve kardeşlerimizle tanışmak çok güzeldi.

En kısa sürede tekrar görüşmek üzere.:cat:

Buda Bizim Dünkü Kütahya-Tavşanlı Gezimizden Kareler...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar