[Bursa - MT]

Nisan ayý içerisinde özel bir kurumdan motosiklet eðitimi planlýyor olacaðýz. Katýlým sayý olarak sýnýrlý olacak ki çok talep olursa eðitmen sayýsýnýda arttýrmak gerekecektir. Konu hakkýnda ön görüþme yaptýk. Sonrasýnda nisan ayý için tarih aldýk. Fakat fiyat konusu eðitime tarihini tam alýnca netleþecek. 6-8 saat eðitim süresi olacak. Ön görüþmede aldýðým geri bildirimler de ekipmansýz ehliyetsiz kiþilere eðitim verilmeyeceðinin altýnýn çizilmesi istendi. Eðitim almak isteyen arkadaþlar bana özel msj atarak yada buraya yazarak ortalama bir katýlým sayýsý almamýzý saðlayabilirler. Yine bu grupta kemik kadro dediðimiz arkadaþlarýmýz totalde hali hazýrda 9 kiþi civarýyýz. Bir eðitmen içinde max 15 kiþi sýnýr olacak sanýrým. küçük bir tüyo vereyim, fiyatta kiþi baþý 80-100 arasý yapmaya çalýþýyoruz.

Eğitime beni de dahil edin hocam

slm arkadaşlar. epey zaman sonra şöyle bir bakayım dedim ama birkaç sayfa içinde pek tanıdık (yada samimi olduğum) birini göremedim.
eh 2012'den beri girmeyince normal böyle olması. neyse bu mesajı gören tanıdıklar çıkarsa bir dürtsün bari.
selamlar, iyi günler, iyi sürüşler...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yardımcı olayım abi :mrgreen:

178d5318_orginal.jpg

Oğuzcan, şu resim yükleme işi zoruma gitmese, ne resimler paylaşacağım, hiç sorma. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Motosiklet severlere duyurulur:

03/02/2016 çarşamba günü saat 19.30'da Nilüfer Barış cafede Bursa MT toplantısı yapılacaktır.

Motosikleti olsun ya da olmasın tüm ikiteker sevdalılarını sıcak bir ortamda buluşmaya bekliyoruz.

Not:Barış cafe Nilüfer migros arkasında, Canaydın okuluna çok yakın bir konumdadır.Yeri bulamayan olursa
Özelden mesaj atsın,detaylı tarif ederiz.

03/02/2016 çarşamba günü saat 19.30'da Nilüfer Barış cafede Bursa MT toplantısı yapılacaktır.

Motosikleti olsun ya da olmasın tüm ikiteker sevdalılarını sıcak bir ortamda buluşmaya bekliyoruz.

Not:Barış cafe Nilüfer migros arkasında, Canaydın okuluna çok yakın bir konumdadır.Yeri bulamayan olursa

İnsallah güzel bir toplanti olacak. Tam kadro ordayız.

ben carsamba nobetteyim:pr:

ben carsamba nobetteyim:pr:

Yapma be Halil. Üzüldüm şimdi. Sağlık olsun. Tolplantıyı karacabeyde itfaiye merkezinde mi yapsak. :):queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Yetişebilirsem tanışırız inşallah

Bekleriz. Buyrun gelin. Saat 22 yi bulur dağılmamız. Muhabbet sağlam olunca zaten zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.

slm arkadaşlar. epey zaman sonra şöyle bir bakayım dedim ama birkaç sayfa içinde pek tanıdık (yada samimi olduğum) birini göremedim.
eh 2012'den beri girmeyince normal böyle olması. neyse bu mesajı gören tanıdıklar çıkarsa bir dürtsün bari.
selamlar, iyi günler, iyi sürüşler...

Hakan'dı Galiba Değil mi,Cc büyütmüşsünz Kazasız Belasız Sürüşler Diliyoruz...:cat:

Yarın akşam için bir kez daha hatırlatma yapalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar