[Bursa - MT]

4000 gibi bir bütcem var şuan aklımda honda cb125e var ama bilmiyorum hala kararsızım vitesli düşünüyorum cb125 türünde falan fazla teknik bilgim yok motor hakkında daha yeni yeni öğrencem teknik bilgileri şimdiden saol cevapladığın için

Kütahyada yaşamaya başlayınca Bursanın kıymetini anladım. Şuan Bursada yaşasam 4 mevsim binebilirim herhalde :queen: ki ben tatlı su motorcusuydum .

Bursa gerçeken motosiklet sürmek için uygun bir şehirmiş. Kıymetini bilin, bol bol sürün derim . :queen:

Kütahyada yaşamaya başlayınca Bursanın kıymetini anladım. Şuan Bursada yaşasam 4 mevsim binebilirim herhalde :queen: ki ben tatlı su motorcusuydum .

Bursa gerçeken motosiklet sürmek için uygun bir şehirmiş. Kıymetini bilin, bol bol sürün derim . :queen:

Birader tak çivili lastik yola devam et bahane toto gibidir herkeste bulunur ......

kbR

Malesef havalar oyle dagin sefasini siz suruyosunuz cefasini biz cekiyoruz :) Tavsanli yada beklerim.

Okumak için geldim açıkçası. Fakat pek beğenemedim Bursadan sonra malesef özellikle hava koşulları ağır , motosiklet sürmeye izin vermiyor pek.

Berkut, hiç bilmiyorsan gitmeden önce Bilal'e bir sorsaydın 'Kütahya nasıl bir yer' diye.

Eminim sana gerekli açıklamalarda bulunurdu.:)

Berkut, hiç bilmiyorsan gitmeden önce Bilal'e bir sorsaydın 'Kütahya nasıl bir yer' diye.

Eminim sana gerekli açıklamalarda bulunurdu.:)

Osman abi ben bilale sordum hatta epey sordum baya anlattıda ama girebileceklerim arasından en uygun yerin burası olmasından ötürü istemeye istemeye yaşıyorum. :mrgreen:

Haklısın abi ama bakalım tekrar tekrar giricem sınava .Bu kaçıncı oluyor artık ama belki Bursaya gelirim umuduyla denemeye devam . :pr::queen:

Hayırlısı Olsun Berkut Bursa'dan Bir Öğrencim de var ,orada okuyan,tanırmısın bilmem Salih DURAK Çok efendi çocuktur,tdenk gelirde tanışırsan aklında olsun..:bounce:

öğrenciliğin kıymetini bilin gençler:queen:
Abi gerçekten içimden gerelerek söylüyorum şu okul artık bitsede kendimi işime versem diye düşünüyorum. Tabi bu devirde iş bulmakta biraz güç ama. :mrgreen:
Hayırlısı Olsun Berkut Bursa'dan Bir Öğrencim de var ,orada okuyan,tanırmısın bilmem Salih DURAK Çok efendi çocuktur,tdenk gelirde tanışırsan aklında olsun..:bounce:

Tanıyamadım . İnşallah denk geliriz tanışırız. Teşekkür ederim Nevin Hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar