[Bursa - MT]

selamun aleyküm
herkesin ramazanı cuması hayırlı olsun...
Hatırlamayan tanımayan agalar için
3 yıl önce bursa mt ile tanışıp cross almıştım inegölde yaşıyordum...
askerden sonra izmire yerleştim bi selam vermek hatırlanmak istedim...

herşey yolundadır işşallah...

selamun aleyküm
herkesin ramazanı cuması hayırlı olsun...
Hatırlamayan tanımayan agalar için
3 yıl önce bursa mt ile tanışıp cross almıştım inegölde yaşıyordum...
askerden sonra izmire yerleştim bi selam vermek hatırlanmak istedim...

herşey yolundadır işşallah...

Aleyküm selam.

Sizinde ramazanınız hayırlı olsun.

Her şey yolunda çok şükür.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:47 ----------

Abi maddi açıdan satacağım.

Hem benzin hemde okul masrafları başlayacak.

Daha öğrenci işi bir motosiklet alacağım :)

Bence de en mantıklı olanı düşünmüşsün.

Merhabalar uzun zamandır motosikletim olmadığı için mtden de uzak kaldım
Gts 250i evo alarak tekrardan döndüm
Buluşmalarda görüşmek üzere

Merhaba abilerim Bursada veya ilçelerinde güzel egzoz satan bir yer var mı egzoz satan yerden kastım marka olarak değil kendi yapıp da kendini kanıtlamış sağlam yer bu tarz bir yer yani başka şehirlerde vardı abi kendi tasarlıyordu her tür motor içinde ismini unuttum tiger almak istiyorum fakat fiyatı oldukça tuzlu 900 tl kadar o yüzden sormak istedim.

Arkadaş yeter ya. Yakında kendimi de çaldırıcam diye korkuyorum. 8 ay öncesine kadar motorumu çaldırmıştım. Şükür 1 haftaya buldum. Bu gecede gemlikte sahilde gezerken kaskları yürütmüşler. Bursaya kadar artçımla kasksız dönmek zorunda kaldım ve asla kasksız yola çıkmayan birisiyim. Yeter ne çektim bu motor sevdasından..

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Arkadaş yeter ya. Yakında kendimi de çaldırıcam diye korkuyorum. 8 ay öncesine kadar motorumu çaldırmıştım. Şükür 1 haftaya buldum. Bu gecede gemlikte sahilde gezerken kaskları yürütmüşler. Bursaya kadar artçımla kasksız dönmek zorunda kaldım ve asla kasksız yola çıkmayan birisiyim. Yeter ne çektim bu motor sevdasından..

Kaliteli kaskların olduğu mağazaları söyleyebilir misiniz acaba nerelerden bulabilirim? Tek bildiğim yerler motomax ve yalova yolu üzerindeki 1-2 dükkan.

Merhabalar uzun zamandır motosikletim olmadığı için mtden de uzak kaldım
Gts 250i evo alarak tekrardan döndüm
Buluşmalarda görüşmek üzere

Hoşgeldiniz.

Özellikle ramazandan sonra yapmayı düşündüğümüz gezilere bekleriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------

Kaliteli kaskların olduğu mağazaları söyleyebilir misiniz acaba nerelerden bulabilirim? Tek bildiğim yerler motomax ve yalova yolu üzerindeki 1-2 dükkan.

Çok geçmiş olsun.

Her ne kadar ucuz olsa da kaskların motor üzerinde bırakılmasına karşıyım.
Kötü bir deneyim olmuş sizler için.

Kültürparkın karşısındaki(İzmir yolu üzeri) Yamaha bayisine de bakabilirsiniz.

Herkese merhaba bende 2015 model cbr 250mi sattım.Kısmet olursa R25 veya Xmax250 almayı düşünüyorum.Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim görücem :)

Herkese merhaba bende 2015 model cbr 250mi sattım.Kısmet olursa R25 veya Xmax250 almayı düşünüyorum.Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim görücem :)

Hocam hayırlısı olsun kısmet.

Bursada shark marka kask bulabileceğim neresi var
Raw modelini arıyorum internetten almak istemiyorum

Son düzenleme:

hocam hayırlı olsun dahada sıfırmış aslında kullanabilirdin. söylediğin motorlar çok farklı tarzda bence ne istediğine tam karar ver ben de hyosung gt250R'den Honda Spacy'ye geçtim şuan memnunum.

Motorunuz daha çok yeniymiş. Biraz acele etmişsiniz gibi.
Hayırlısı olsun yine de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Hocam hayırlısı olsun kısmet.

Bursada shark marka kask bulabileceğim neresi var
Raw modelini arıyorum internetten almak istemiyorum

Bursa'da shark marka satan yer hiç duymadım.
Ben internet üzerinden almıştım. Anes motorda yine indirim vardı, süresi geçmediyse, tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

Herkes patır patır motosiklet satıyor / değiştiriyor :)

Sıra sana geldi Berkut.:cherry:

Motorunuz daha çok yeniymiş. Biraz acele etmişsiniz gibi.
Hayırlısı olsun yine de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Bursa'da shark marka satan yer hiç duymadım.
Ben internet üzerinden almıştım. Anes motorda yine indirim vardı, süresi geçmediyse, tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------

Sıra sana geldi Berkut.:cherry:

Abi ben mümkün olduğunca bu süreyi uzatacağım gibi ya :) 1 ay falan daha bu motorumla direnmeye çalışıcam :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar