OOoo yanlaya yanlaya çıkmışsın Berkut kross deneyimi yaşatmış alet sanaBu arada kros alacaktın ne oldu?
Yanlarken güzelde saplanıp kalınca sıkıntı:mrgreen:
Büyük ihtimalle 1 haftaya V-stromun ilanını koyacağım.
OOoo yanlaya yanlaya çıkmışsın Berkut kross deneyimi yaşatmış alet sanaBu arada kros alacaktın ne oldu?
Yanlarken güzelde saplanıp kalınca sıkıntı:mrgreen:
Büyük ihtimalle 1 haftaya V-stromun ilanını koyacağım.
Hayırdır Berkut?
Tarz mı değiştiriyorsun?
Abi maddi açıdan satacağım.
Hem benzin hemde okul masrafları başlayacak.
Daha öğrenci işi bir motosiklet alacağım![]()
spacy alfa alalım sana 19 tl ile 220 km yapıyor:queen:
selamun aleyküm
herkesin ramazanı cuması hayırlı olsun...
Hatırlamayan tanımayan agalar için
3 yıl önce bursa mt ile tanışıp cross almıştım inegölde yaşıyordum...
askerden sonra izmire yerleştim bi selam vermek hatırlanmak istedim...
herşey yolundadır işşallah...
Abi maddi açıdan satacağım.
Hem benzin hemde okul masrafları başlayacak.
Daha öğrenci işi bir motosiklet alacağım![]()
Arkadaş yeter ya. Yakında kendimi de çaldırıcam diye korkuyorum. 8 ay öncesine kadar motorumu çaldırmıştım. Şükür 1 haftaya buldum. Bu gecede gemlikte sahilde gezerken kaskları yürütmüşler. Bursaya kadar artçımla kasksız dönmek zorunda kaldım ve asla kasksız yola çıkmayan birisiyim. Yeter ne çektim bu motor sevdasından..
Merhabalar uzun zamandır motosikletim olmadığı için mtden de uzak kaldım
Gts 250i evo alarak tekrardan döndüm
Buluşmalarda görüşmek üzere
Arkadaş yeter ya. Yakında kendimi de çaldırıcam diye korkuyorum. 8 ay öncesine kadar motorumu çaldırmıştım. Şükür 1 haftaya buldum. Bu gecede gemlikte sahilde gezerken kaskları yürütmüşler. Bursaya kadar artçımla kasksız dönmek zorunda kaldım ve asla kasksız yola çıkmayan birisiyim. Yeter ne çektim bu motor sevdasından..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Kaliteli kaskların olduğu mağazaları söyleyebilir misiniz acaba nerelerden bulabilirim? Tek bildiğim yerler motomax ve yalova yolu üzerindeki 1-2 dükkan.
Salcano VOLF S ile yola devam.
[url]http://www.hizliresimyukle.net/u/52/10/1e401052_orginal.jpg[/url]
Herkese merhaba bende 2015 model cbr 250mi sattım.Kısmet olursa R25 veya Xmax250 almayı düşünüyorum.Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim görücem![]()
Herkese merhaba bende 2015 model cbr 250mi sattım.Kısmet olursa R25 veya Xmax250 almayı düşünüyorum.Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim görücem![]()
Kesinlikle iki farklı tarz arasından kararımı vericemhocam hayırlı olsun dahada sıfırmış aslında kullanabilirdin. söylediğin motorlar çok farklı tarzda bence ne istediğine tam karar ver ben de hyosung gt250R'den Honda Spacy'ye geçtim şuan memnunum.
Hocam hayırlısı olsun kısmet.
Bursada shark marka kask bulabileceğim neresi var
Raw modelini arıyorum internetten almak istemiyorum
Herkes patır patır motosiklet satıyor / değiştiriyor![]()
Motorunuz daha çok yeniymiş. Biraz acele etmişsiniz gibi.
Hayırlısı olsun yine de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Bursa'da shark marka satan yer hiç duymadım.
Ben internet üzerinden almıştım. Anes motorda yine indirim vardı, süresi geçmediyse, tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Sıra sana geldi Berkut.:cherry: