[Bursa - MT]

Bendede ninja 250r var michell lastik taktım 600 yada 650 tl idi tam hatırlamıyorum. Orjinal lastiği kocamanlarda 780 tl idi geçen sene.memnunum kötü değil.lastikleri herhangi bir motorcuya 50 yada 30 tlye taktirirsin. Istersen sana adreste yazarim motorcu küçük sanayide lastikte getirir takarda.

günaydın herkese.
Haktan,ahmet,ercan abi, kaptan özcan, cengiz abi, nevin hocam, dalgıç mehmet tüm bursa mt ailesi
İzmir motosiklet derneğinin teorik eğitim seninerine katıldım
Size selam çaktık aldınızmı...

jrO9YzqTob1gs9KlKa9zHc8D_LQQjQiUfsCTD0C1C-JIGPGbMtx5R7dgRX71OSU7rzRa2zGD-rTYg_zhH5EWCA%3D%3D

Berkut hayırlı satışlar hacı sana bi cross bekliyoruz artık :p
Bursa mt hiç gezi toplantı yapmıyormusunuz artık ne oldu herkez motorları sattı galiba :D

Berkut hayırlı satışlar hacı sana bi cross bekliyoruz artık :p
Bursa mt hiç gezi toplantı yapmıyormusunuz artık ne oldu herkez motorları sattı galiba :D

Ramazan dolayısıyla herkes kabuğuna çekilmiş vaziyette.
Bayramdan sonra gezi ve toplantılar tüm hızıyla devam edecek.
Bir yandan da uzun yolculuklar için motorlara gereken bakımlar ve ilave ekipmanların montajı yapılmakta.

Malumunuz yaş 38 osman hocam. Eşim ile binemiyorum motora. Artık R serisi yaşımıza uymuyor.

Neden olmasın.
Ayrica pazar günü için uzun soluklu düşüncesi olan varsa beraber hareket edebiliriz.

Biraz uzun soluklu ama Ayvalik sarımsaklı cunda adaları civarı veya Assos civari olabilir. Pazar sabah erken çıkırsa gece rahat geri dönüş yapilabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar