[Bursa - MT]

211

Slm güzel şehrinin güzel insanları bende bursa dan özkan aranıza yeni katıldım saygılar :)

Ramazan bayramımız mübarek olsun.. Allah bu mübarek günü hakkıyla yâd etmeyi cümlemize nasip eylesin..

Slm güzel şehrinin güzel insanları bende bursa dan özkan aranıza yeni katıldım saygılar :)

Hoşgeldiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Mübarek ramazan bayramınızı kutlar,Hayırlı tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.

Arkadaşlar Elimde 110-90-16 iç dış lastik var. Üretim tarihi eski ama dişleri yenmemiş, yani sağlam lastik. İhtiyacı olana elden bedelsiz verebilirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar iyi aksamlar.
Bursa terminalden zübeyde hanım meslek lisesine nasıl gidebiliriz toplu taşıma ile?
Osmangazi'de imiş bu lise.

Arkadaşlar iyi aksamlar.
Bursa terminalden zübeyde hanım meslek lisesine nasıl gidebiliriz toplu taşıma ile?
Osmangazi'de imiş bu lise.

Merhaba.
İnternetten baktım otobüslere ama tam net birşey bulamadım.Şöyle yapabilirsiniz.Terminalde inince sarı renk otobuslerin kalktığı yerde yetkililere danışırsaniz yardımcı olurlar. Acemler metro istasyonuna ulaşabilirsiniz yürüyerek 10 dk.varabilirsiniz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Merhaba.
İnternetten baktım otobüslere ama tam net birşey bulamadım.Şöyle yapabilirsiniz.Terminalde inince sarı renk otobuslerin kalktığı yerde yetkililere danışırsaniz yardımcı olurlar. Acemler metro istasyonuna ulaşabilirsiniz yürüyerek 10 dk.varabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sayın apices,çok sağolun.

Mekan,hava, semaverde çay on numaraydı. Bir de bunlara güzel sohbet muhabbet eklenince keyfimize diyecek yoktu.
Tüm katılan dostlara teşekkürler. Semaverde şahane çay için ayrıca Coşkun kaptana çok çok teşekkürler.:cat:

Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

Çok enteresan doğrusu.:silent:

Kış günü soğuk havalarda, baharda yağmurlu havalarda, ramazanda oruç oruç herkes 'Gezen yok mu? gezi yok mu gibi bir sürü soru soruyordu. Yaz geldi kimselerden ses, seda yok.:)

Ya kimse gezmiyor, ya da gezenler saklı geziyor:cherry:

Ne zaman oldu bu gezi hiç yazılmamış buraya bursanın bir whatsapp grubu vsmi var ordanmı haberleşiyorsunuz :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar