[Bursa - MT]

Ne zaman oldu bu gezi hiç yazılmamış buraya bursanın bir whatsapp grubu vsmi var ordanmı haberleşiyorsunuz :(

Bursa mt içinde de çeşitli gruplar var. Bu bizim kendi grubumuzun bir etkinliğiydi.
Uzun zamandır Bursa Mt olarak bir gezi düzenlenmedi. Çoğu kişi ya yıllık izninde şehir dışında, Ya da iş güç derdinde olunca son zamanlarda etkinlik ve gezi düzenlenmiyor. Muhtemelen ağustosun 3.haftasından itibaren gezi ve etkinlikler artacaktır.Zira bizim kendi grubumuzun ağustosun 2.haftası için çok güzel bir gezi planı mevcut.

Yarin icin bir gezi düzenlesek mi ?Bursa - MT ?

Bir de bursa civarında gezilecek gidiş dönüş 300 km civarında bir rota olarak nereyi tavsiye edersiniz günübirlik ? Bir de bu sıcaklara uygun bir yağ ne olmalı rodaj yağını 1750 km'dir değiştirmedim. 10-40 tavsiye ediliyor genelde fakat bu sıcaklarda 10-50 daha mı iyi olur ? genelde civar ilçeleri geziyorum.

Yarin icin bir gezi düzenlesek mi ?Bursa - MT ?

Bir de bursa civarında gezilecek gidiş dönüş 300 km civarında bir rota olarak nereyi tavsiye edersiniz günübirlik ? Bir de bu sıcaklara uygun bir yağ ne olmalı rodaj yağını 1750 km'dir değiştirmedim. 10-40 tavsiye ediliyor genelde fakat bu sıcaklarda 10-50 daha mı iyi olur ? genelde civar ilçeleri geziyorum.

Yarın için müsait olan arkadaşlar cevap yazarlar diye umuyorum.
Rota olarak Erdek,Gemlik-Kumla-Narlı-Armutlu-Yalova-Bursa turu, Eskişehir, Çanakkale yapabilirsiniz.
Kullandığınız motorun marka, modelini belirtirseniz tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler.

Yaklaşık 1 saat önce izmir yolunda ankara-izmir istikametine giderken kendisini geç farkettiğim için camdan bana hakaret eden, sonrasında da dur dememe, arkasından korna çalmama rağmen kız gibi kaçan karakteri tam oturmamış sarı v-stromlu kardeş buradaysan baya kulaklarını çınlattım haberin olsun.

Yaklaşık 1 saat önce izmir yolunda ankara-izmir istikametine giderken kendisini geç farkettiğim için camdan bana hakaret eden, sonrasında da dur dememe, arkasından korna çalmama rağmen kız gibi kaçan karakteri tam oturmamış sarı v-stromlu kardeş buradaysan baya kulaklarını çınlattım haberin olsun.

Sıcak havada, trafikte ara sıra olur öyle durumlar.Fazla kafanıza takmayın.
Belki sonradan kendiside pişman olmuş ve bu sebeple durmamıştır.

211

Slm arkadaşlarbursa da ikamet eden ve mt 07 sürücülerini bir araya getiriyoruz facebook tan gurubunda kapalı gurup ismi : mt 07 bursa aynı yazı karakteri ile bulabilirsiniz link atmayı beceremedim :( herkese kazasız surüşler

merhabalar Yeni motosikletime kavuştum 2010 model 21bin km de :) buyrun resimler

ZVkpag.jpg

1kvB3Y.jpg

ngMpa5.jpg

lyjp8B.jpg

VLaNGy.jpg

vL5Vlm.jpg

Cbr 125'e göre bir branda almak istiyorum yardım edebilecek arkadaşlar var mı ? Su geçirmez olursa iyi olur. :)

Hayırlı olsun.
Allah kazasız binmek nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:48 ----------

Çok üzücü.

Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar