[Bursa - MT]

Kesin olmasada katılma ihtimalim var bu arada katılabilirsem arkadaşımla inegölden gelicem nasıl yapabilirim sence abi ?

İnegöl den, buluşma noktası yaklaşık 1 saat kadar sürer.
Biraz daha önce yola çıkıp, rahat rahat gelirsiniz.
Pazar sabahı o saatte trafik pek olmayacağından merkezden de gelebilirsiniz. Yolu bilmiyorsanız tarif edebilirim.

Not: Arkadaşlar Fsm bulvarında ki kortej iptal değilmiş, sadece konserler iptalmis bilginiz olsun.

Gezi sonrası saat 19.00 da kortejemi katılacağız.

İnegöl den, buluşma noktası yaklaşık 1 saat kadar sürer.
Biraz daha önce yola çıkıp, rahat rahat gelirsiniz.
Pazar sabahı o saatte trafik pek olmayacağından merkezden de gelebilirsiniz. Yolu bilmiyorsanız tarif edebilirim.

Not: Arkadaşlar Fsm bulvarında ki kortej iptal değilmiş, sadece konserler iptalmis bilginiz olsun.

Gezi sonrası saat 19.00 da kortejemi katılacağız.

Siz bana tarif ederseniz iyi olur birde abi telini verirsen yolda arayabilirimde sorun olmasın.

Siz bana tarif ederseniz iyi olur birde abi telini verirsen yolda arayabilirimde sorun olmasın.

Numaramı özelden gönderdim. Telefonda yol tarifi daha kolay olur.
Yoksa bursaya ana yoldan girdikten sonra yaklaşık 20 km gidiyorsunuz.
Şehrin ortasında eskiden terminal olan kent meydanı var.Kime sorsanız gösterir.
Buradan İstanbul yoluna dönerseniz(sizin geliş yönünüze göre sağ tarafa)
Yaklaşık 5 dk.sonra sağ tarafta köfteci yusufu görebilirsiniz

Hocam bir telefonlaşalım yaa, 2 nci motorumu aldım. Daha 3 motorcu yan yana gezemedim, içimde ukde olmaya başladı. :mrgreen:

İşte buna çok güldüm ya. :) Valla hemde sesli güldüm.:queen:

Anlaşılan sizde hiç şans yok. Geçtiğimiz hafta sonu için yukarıda onca yazı yazdım. Öncesinde de gezi yapacağımızı yazmıştım.İnegöl'den bile genç kardeşlerimiz kalkıp geldi gezi için.Siz nerelerdeydiniz?

Çok güzel bir gezi yaptık. Bol maceralı, bir o kadar da neşeli bir geziydi. Bitiminde de ayağımızın tozuyla doğruca korteje daldık. İnşallah bir sonraki gezi veya toplanmada sizleri de aramızda görürüz.

Bu hafta sonu işlerim sebebiyle muhtemelen şehir dışında olacağım. Diğer arkadaşlar gezi yaparlarsa buradan gerekli paylaşımda bulunurlar. Telefon numaranızı özelden tarafıma iletirseniz, ilk gezide arayıp haber verebilirim.

Tekeriniz düz bassın.:cat:

30 Ağustos gerçekleştirğimiz geziden kareler :)

b2EkJY.jpg

d2N8kZ.jpg

5knLMM.jpg

AqXn57.jpg

0kplmD.jpg

4kV1b0.jpg

zVparB.jpg

Gk4Poy.jpg

ylpNL0.jpg

6kvr5N.jpg

7b17Zl.jpg

Poanz8.jpg

gAY2RN.jpg

95rg38.jpg

qlNjaq.jpg

MyBob9.jpg

Qlzv0g.jpg

Son düzenleme:
Gezi ve sonrasında kortej, süperdi.

Bir sonraki gezide görüşmek üzere.

Tekeriniz düz bassın.:cat:

Arkadaşlar herkese merhaba, bu akşam KÜLTÜRPARK GÖL YANINDA SAAT 19:30 da bulusarak Kortej yapmak niyetindeyiz. Katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.

Dutluk olmuş buralar da. Herkez tekil dolaşıyor sanırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------

17/09/2015 perşembe akşamı saat 20:00 da barış cafe de muhabbete toplanıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşları bekliyoruz. Hem iki gün önceden haber veriyoruz bakın :) Sabit olarak katılan 6 kişiyiz. Üst limit yok :)

7 katılımcı ile toplantımızıda sonlandırdık. Katılan arkadaşlara teşekkürler.

Herkese merhaba, hem motor dünyasına hem de foruma yeni katıldım, Bursa'dan hepinize saygılar, sevgiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar