[Bursa - MT]

benim bir arkadaşta geliyor

23 Nisan Çarşamba OYLAT gezisi...

Buluşma yeri ve saati : 11 : 00 Kent Meydanı

Güzergah :Otoban ve İnegöl Kent Müzesini dolaşma (kültürel)

Oylat yolu üzeri manzaralı Kiremitte balık (Nefsani)

-Oylat Mağarasını zirveleme(,arkeoloji ve Spor amaçlı)

Oylat Kaplıcaları ve manzara eşliğinde çay içme(Turistik,coğrafi)

Geri dönüş evlere dağılma...

(Not:Katılacak olan motorların 90 km hız ile stabil 50 km gidebiliyor olması kafidir.Hız amaçlı değil grup sürüşü ,gezme-görme ,keyif alma amaçlı bir gezi olacaktır...)

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL
19 - Yunus Emre Taşkın(belki)
20-Yakup YAKIN
21-Ekrem Arslan...(Birde 4 tekerimiz oldu yine iyimi...):cat
22-Beko 12345 (Büyük İhtimal)
23 - Mehmet Emin Döğen
24-İsa SÜSLÜ
Geliyorummmm

Güncel :)

(Not:Katılacak olan motorların 90 km hız ile stabil 50 km gidebiliyor olması kafidir.Hız amaçlı değil grup sürüşü ,gezme-görme ,keyif alma amaçlı bir gezi olacaktır...)

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL
20-Yakup YAKIN
23 - Mehmet Emin Döğen
24-İsa SÜSLÜ

Selam millet.Motorumu sattığımı yazmıştım yeni motor alıcam sizce hangisini seçmeliyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-gorev-degisikligi-nedeniyle-acil-satilik-158556842/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2011-model-hyosung-gt-250-naked-159746461/detay

Hyosung benım kararım normelde. sebep üzerinde 4 litrelik bagajınıda vericek ve motor 2013 3. ay cıkıslı ufak kazaları var korumalık yaptırmıs.
hondada bicacık yok sadece kendisi ikiside 5000km de hoysung hosuma gidiyor önerilerinizi bekliyorum

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Selam millet.Motorumu sattığımı yazmıştım yeni motor alıcam sizce hangisini seçmeliyim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-gorev-degisikligi-nedeniyle-acil-satilik-158556842/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2011-model-hyosung-gt-250-naked-159746461/detay

Hyosung benım kararım normelde. sebep üzerinde 4 litrelik bagajınıda vericek ve motor 2013 3. ay cıkıslı ufak kazaları var korumalık yaptırmıs.
hondada bicacık yok sadece kendisi ikiside 5000km de hoysung hosuma gidiyor önerilerinizi bekliyorum

hyosungta ufak problemler yaşayabilirsin honda daha sorunsuz kalıcaktır.. ikiside farklı tarz olduğu için seçim senin hyonun naked modeli aslında alınan ve bir daha satılmayan modellerden alan memnun kalıp satmıyor, ama enjeksiyonlu modeller pek yoktu piyasada

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL
20-Yakup YAKIN
23 - Mehmet Emin Döğen
24-İsa SÜSLÜ
25- SAMET ÖZKAN

abi cbr250r kaza gibi geldi bana, adam niye durup dururken granajları değiştirsin ki ?

O ilanlara bende bakmıştım, uzun zamandır duruyor ikiside, hyo zaten depo gitmiş alınmaz, cbr ye dikkat et karenajlar ve kimbilir nereleri komple değişmiş büyük kaza geçirmiş hemde 7000 galiba, bursa gibi yağmacı karakuşların çok olduğu bir yerde hala satılmadığına göre uzak dur bence:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Bu arada bende 250cc baktım çok ama şu sıra ikinci elde ne bursada ne başka yerde normal fiyatında sağlam motor yok boşuna arama, bence sende sıfır bajaj pulsar al benim gibi sıfır her zaman iyidir, milletin hurdasını boş ver, temiz var ama sıfır fiyatı istiyorlar.

Tolga abi sence 0 ı 13.000 tl olan cbr ı adam niye 5.000 km d 8.000 e versin ?

Grenajlarda boyalı veya değişmiş.
O motorda ağır bir kaza yoksa bende birşey bilmiyorum.
Ayrıca km 5.000 olamaz. Hem km oynanmış hem büyük kazalı açık ve net :)

Arkadaşlarımın tavsiyesi ile paracıkları har vurup harman savurmamak için idolümüz olan (Tvs Apache RTR 150 Hyper Edge) almaya karar verdim birtane buldum yarın görüşeceğim bakalım hayırlısı

Merhabalar bir adres sorucam bu sefer motosikletle alakası yok maalesef, bu kent ormanına hangi otobüsle nasıl nerdenc gidebiliriz acaba bilen var mı? Malum motora 4 kişiyle binemeyeceğim için kendi aracımızls gidemiyoruz.

Merhabalar bir adres sorucam bu sefer motosikletle alakası yok maalesef, bu kent ormanına hangi otobüsle nasıl nerdenc gidebiliriz acaba bilen var mı? Malum motora 4 kişiyle binemeyeceğim için kendi aracımızls gidemiyoruz.

2 sansın var.Heykel tarafından gelıyorsan yada nereden geldığını bılmıyorum.Carrefour'da inip taksi tuttup gitmek tahmınım 10 14 tlyi geçmez.Fakat girişinde bırakır.Bir diğer ihtimal de burulası arayıp sorman olur kesın cevabı vereceklerdir.444 99 16 numarası

Bugün saat 18.00 sıralarında mudanya yıldız tepesini geçince tirilye ye doğru keskin bir virajda passat marka araçla çarpışan beyaz cbr 125 miydi 250 miydi tam anlayamadım.Büyük geçmiş olsun alsun arkadaşa belki buraya üyedir diye yazıyorum.Baya kötü kazaydı.Kaza yapan cbr sürücüsünü çok taktir ettim.full deri korumalı tulum,korumalı uzun botlar deri eldivenleri vardı zaten sadece kask olsaydı kesin hayatını kaybetmişti.Büyük geçmiş olsun...

Konuya aldığınız kişi benim.Abimde R1 var ama o gün CBR üstündeydim.Yoğun bakıma kaldırıldım.Bacakta 3 Kırık Kaburgada 4 kırık var.Tulumum olmasa ölceğimi söyledi doktor.Bilincim 3 gün sonra açıldı.İlginize teşekkürler.Bu konu hakkında açıklama yapacağım.

Konuya aldığınız kişi benim.Abimde R1 var ama o gün CBR üstündeydim.Yoğun bakıma kaldırıldım.Bacakta 3 Kırık Kaburgada 4 kırık var.Tulumum olmasa ölceğimi söyledi doktor.Bilincim 3 gün sonra açıldı.İlginize teşekkürler.Bu konu hakkında açıklama yapacağım.

Allah annene babana sevdiklerine bağışlamış kardeşim. İnşallah tez zamanda iyileşirsin.Çok çok geçmiş olsun tekrardan.

Çok geçmiş olsun.
Allah daha beterlerinden saklasın inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar