Hava durumuna baktınızmı ey mübarekler. Sağnak yağış diyor. Bu gezi iptal olur gibime geliii.l: (ben gidemiyecem ya)
l:
23 Nisan'geliyorum de hava tahminine bakmaksızın tarih değiştirelim...:cat:
Hava durumuna baktınızmı ey mübarekler. Sağnak yağış diyor. Bu gezi iptal olur gibime geliii.l: (ben gidemiyecem ya)
l:
Cümleten Sa Ben motorumu 6 ay kullanmadım suanda calısmıyor bugun gece yola cıkıcam universiteden arkadaşlar Nilüfer yakınında tamirinden anlayan bır arkadas abim varsa musaitseler eğer yardımıma gelebılırlermı cıddı bırsey oldugunu dusunmuyorum fakat ben tamir isinden anlamadıgım ıcın basa cıkamıyorum tamirede goturemıyorum arac olmadıgı ıcın Nilüfer beşevlerde oturuyorum yardımıma gelebılecek bır abi kardeş varsa tamirden anlayan cok mutlu olurum numaram 0538 485 52 54 Goktug yasım 21
Yarin bi bulusma mi yapsak kafede.
23 Nisan'geliyorum de hava tahminine bakmaksızın tarih değiştirelim...:cat:
Selim abi yağmuru geçtim şimşek gözüküyor cuma günü.
Aslında tam ben diyecektim cuma kafeye gelin diye ama hava durumuna bakınca vazgeçtim
Bu arada eğer gezi 23 Nisan a ertelenirse büyük ihtimal bende gelirim.
Ama ertelenmezse gezi günü dershane dolayısı ile katılamıyorum.
herkese merhaba beyler.. Bursalıyım, foruma yeni üye oldum, paylaşımları sık sık takip ediyorum. herkese kazasız sürüşler dilerim. bu arada namı değer Çaka Bey ağabeyime sevgi ve saygılarımı iletiyorumAllah'a emanet olun..
herkese merhaba beyler.. Bursalıyım, foruma yeni üye oldum, paylaşımları sık sık takip ediyorum. herkese kazasız sürüşler dilerim. bu arada namı değer Çaka Bey ağabeyime sevgi ve saygılarımı iletiyorumAllah'a emanet olun..
MEsajım uzerıne Samet isimli bir kardeşim aramıştır.İlgisi ve alakası için çok teşekkur ederim.Boyle ilgili arkadaşların olması sevındırıcı.
Burak abi hosgeldin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
onemli degil her daim buradayımnasip olursa gezilerde gormek isterim ama once motorsiklet lazım bana
![]()
İnşallah kardeşim sağolasın.Üniversiteden dolayı şuan aktif değilim ama kısmetse yazın denk gelmek isterim senin gibi düşünceli birisiyle.