[Bursa - MT]

Cümleten Sa Ben motorumu 6 ay kullanmadım suanda calısmıyor bugun gece yola cıkıcam universiteden arkadaşlar Nilüfer yakınında tamirinden anlayan bır arkadas abim varsa musaitseler eğer yardımıma gelebılırlermı cıddı bırsey oldugunu dusunmuyorum fakat ben tamir isinden anlamadıgım ıcın basa cıkamıyorum tamirede goturemıyorum arac olmadıgı ıcın Nilüfer beşevlerde oturuyorum yardımıma gelebılecek bır abi kardeş varsa tamirden anlayan cok mutlu olurum numaram 0538 485 52 54 Goktug yasım 21

daha yeni gordum keske daha once gorebilseydim yoksa gelirdim yardım etmeyi severim :)

Yarin bi bulusma mi yapsak kafede.

Selim abi yağmuru geçtim şimşek gözüküyor cuma günü.
Aslında tam ben diyecektim cuma kafeye gelin diye ama hava durumuna bakınca vazgeçtim :)

Bu arada eğer gezi 23 Nisan a ertelenirse büyük ihtimal bende gelirim.
Ama ertelenmezse gezi günü dershane dolayısı ile katılamıyorum.

23 Nisan'geliyorum de hava tahminine bakmaksızın tarih değiştirelim...:cat:

23 Nisan Geliyoruuuummm. :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:36 ----------

Yanlız çocuğun gösteri bitimi hareket saatine yetişir inşallah.

Selim abi yağmuru geçtim şimşek gözüküyor cuma günü.
Aslında tam ben diyecektim cuma kafeye gelin diye ama hava durumuna bakınca vazgeçtim :)

Bu arada eğer gezi 23 Nisan a ertelenirse büyük ihtimal bende gelirim.
Ama ertelenmezse gezi günü dershane dolayısı ile katılamıyorum.

Olur bana uyar banada tatil 23 Nisan'da

]Arkadaşlarla ve oy birliğiyle yapılan görüşmeler sonucu gezimiz 23 Nisan Çarşamba Günü aynı saat ve güzergah olarak değiştirilmiştir...Söz konusu tarihte,havanın kuruluğu bir yana sıcaklığın artışı ve açık öğretim sınavlarının geçmiş olması tarihin değiştirilmesinde önemli etken olarak rol oynamıştır...:023:

23 Nisan Çarşamba OYLAT gezisi...

Buluşma yeri ve saati : 11 : 00 Kent Meydanı

Güzergah :Otoban ve İnegöl Kent Müzesini dolaşma (kültürel)

Oylat yolu üzeri manzaralı Kiremitte balık (Nefsani)

-Oylat Mağarasını zirveleme(,arkeoloji ve Spor amaçlı)

Oylat Kaplıcaları ve manzara eşliğinde çay içme(Turistik,coğrafi)

Geri dönüş evlere dağılma...

(Not:Katılacak olan motorların 90 km hız ile stabil 50 km gidebiliyor olması kafidir.Hız amaçlı değil grup sürüşü ,gezme-görme ,keyif alma amaçlı bir gezi olacaktır...)

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ (Belki)
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL

MEsajım uzerıne Samet isimli bir kardeşim aramıştır.İlgisi ve alakası için çok teşekkur ederim.Boyle ilgili arkadaşların olması sevındırıcı.

]Arkadaşlarla ve oy birliğiyle yapılan görüşmeler sonucu gezimiz 23 Nisan Çarşamba Günü aynı saat ve güzergah olarak değiştirilmiştir...Söz konusu tarihte,havanın kuruluğu bir yana sıcaklığın artışı ve açık öğretim sınavlarının geçmiş olması tarihin değiştirilmesinde önemli etken olarak rol oynamıştır...:023:

(Not:Katılacak olan motorların 90 km hız ile stabil 50 km gidebiliyor olması kafidir.Hız amaçlı değil grup sürüşü ,gezme-görme ,keyif alma amaçlı bir gezi olacaktır...)

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ (Belki)
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL

büyük ihtimal işte olacağım. kaytarabilirsem geleceğim

Arkadaşlarla ve oy birliğiyle yapılan görüşmeler sonucu gezimiz 23 Nisan Çarşamba Günü aynı saat ve güzergah olarak değiştirilmiştir...Söz konusu tarihte,havanın kuruluğu bir yana sıcaklığın artışı ve açık öğretim sınavlarının geçmiş olması tarihin değiştirilmesinde önemli etken olarak rol oynamıştır...

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL

L

lawyer_16

herkese merhaba beyler.. Bursalıyım, foruma yeni üye oldum, paylaşımları sık sık takip ediyorum. herkese kazasız sürüşler dilerim. bu arada namı değer Çaka Bey ağabeyime sevgi ve saygılarımı iletiyorum :) Allah'a emanet olun..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
herkese merhaba beyler.. Bursalıyım, foruma yeni üye oldum, paylaşımları sık sık takip ediyorum. herkese kazasız sürüşler dilerim. bu arada namı değer Çaka Bey ağabeyime sevgi ve saygılarımı iletiyorum :) Allah'a emanet olun..

oo burak abi hoşgeldin :)

Merhaba dostum. Adliyeye geldiginde mutlaka ugra yanima.

Burak kardeşim, Bursa'da bulduğun bulabileceğin en sıcak ve en güzel aileye hoşgeldin.
Katılımının daim olmasını temenni ederim.

Bir yandan iyi oldu mobilya fuarında görevliyim :)

Arkadaşlarla ve oy birliğiyle yapılan görüşmeler sonucu gezimiz 23 Nisan Çarşamba Günü aynı saat ve güzergah olarak değiştirilmiştir...Söz konusu tarihte,havanın kuruluğu bir yana sıcaklığın artışı ve açık öğretim sınavlarının geçmiş olması tarihin değiştirilmesinde önemli etken olarak rol oynamıştır...

1-Nevin TUNÇAK
2-Yasin Karan
3-Bahtiyar Ferik
4-Aykut Deliorman
6-Memduh Babule
8-Bilal Anar(Belki)
9-16Brs
10-Sinan Hoca+1
11-Tarık Işıktaş
12-Murat Demirsen
13-Emre BİNİCİ
14-enesbingl
15-İsa Binici
16-Coşkun Terkin
17-Atilla Akdeniz
18-Selçuk-İlayda GÜRDAL
19 - Yunus Emre Taşkın

Motorumu satmasaydım bu geziyi kaçırmazdım geçen gezi çok eylenceliydi buda öyle olacaga benziyor iyi eğlenceler

Burak abi hosgeldin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

MEsajım uzerıne Samet isimli bir kardeşim aramıştır.İlgisi ve alakası için çok teşekkur ederim.Boyle ilgili arkadaşların olması sevındırıcı.

onemli degil her daim buradayım :) nasip olursa gezilerde gormek isterim ama once motorsiklet lazım bana :(

Burak abi hosgeldin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------

onemli degil her daim buradayım :) nasip olursa gezilerde gormek isterim ama once motorsiklet lazım bana :(

İnşallah kardeşim sağolasın.Üniversiteden dolayı şuan aktif değilim ama kısmetse yazın denk gelmek isterim senin gibi düşünceli birisiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar