[Bursa - MT]

Tamam o zaman haftaya cuma belirleyeceğimiz bir kafede toplanıyoruz. ben dün gittiğimiz kahve evini ve o civarı sevdim bayağı, motorları da yakınımıza görebileceğimiz kaldırıma bıraktık, ama uzaktan gelecek arkadaşlar için sıkıntı olabilir. nerede toplanacağımızı kararlaştıralım ben her türlü uyarım.

Not: Kafeden motorları görebilmemiz lazım. Yoksa Berkut'u tutamayız baştan söyleyeyim:)

Tamam o zaman haftaya cuma belirleyeceğimiz bir kafede toplanıyoruz. ben dün gittiğimiz kahve evini ve o civarı sevdim bayağı, motorları da yakınımıza görebileceğimiz kaldırıma bıraktık, ama uzaktan gelecek arkadaşlar için sıkıntı olabilir. nerede toplanacağımızı kararlaştıralım ben her türlü uyarım.

Not: Kafeden motorları görebilmemiz lazım. Yoksa Berkut'u tutamayız baştan söyleyeyim:)
Ahaha :)

Hakikaten bizim burdaki kafe çok iyi.
Direk önümüze koyuyoruz motorları. Zaten bulvar gibi bir yer.
Güzel bir kafe. Ben eve 5 dk mesafede :)
Ama işte size uzak mı olur bilemiyorum :)

gezi tamalandı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------

LPPv50.jpg

jJJqGW.jpg

W22XO4.jpg

Sayamadığım 20 küsür motorla fink atıp,hala Cennet vatanımın güzel Bursasında görülmemiş yerler keşfetmenin tadına güzel dostluklar kurarak ve hoş muhabbet sohbetler yaparak,varmış bulunmaktayız...

Katılan tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum,kendime geldim keyif aldım ve stres attım,bizi değişik yerlerle tanıştıran Coşkuna ayrı teşekkür...:023:

(Kaplumbağaya dikkat)

Bunlar sadece benim telefondan çektiklerim devamı diğer arkadaşların çekimlerinden gelecektir hemde harika görüntülerle...:023:

2 grup arasında köprü olunca kopyala yapıltır yöntemi iyi oluyor...:cat:

Nevin hocam siz otobana girince tek gitmeyin dedim bende girdim ama benzinim bitiyordu istasyona zor yetiştim :) yolda kalacaktım :queen:

Bugün saat 18.00 sıralarında mudanya yıldız tepesini geçince tirilye ye doğru keskin bir virajda passat marka araçla çarpışan beyaz cbr 125 miydi 250 miydi tam anlayamadım.Büyük geçmiş olsun alsun arkadaşa belki buraya üyedir diye yazıyorum.Baya kötü kazaydı.Kaza yapan cbr sürücüsünü çok taktir ettim.full deri korumalı tulum,korumalı uzun botlar deri eldivenleri vardı zaten sadece kask olsaydı kesin hayatını kaybetmişti.Büyük geçmiş olsun...

slm arkadaşlar bursa enduro sitesine yükleme yaptım bakarsınız :cherry: burayı daha çözemedim zamanla hallederiz ...:cat: gezimizdeki tüm arkadaşlara tşkler güzel keyifli bir gün geçirdik .Yenisine sağlık :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar