Hakikaten iyi güldük![]()
Aslında mesela bir mekan belirleyip her hafta cuma günleri orda buluşalım mesela![]()
Valla bana uyar muhabbet superdi savci beyi de cagirayim yine tanimam ilk basta
Hakikaten iyi güldük![]()
Aslında mesela bir mekan belirleyip her hafta cuma günleri orda buluşalım mesela![]()
Valla bana uyar muhabbet superdi savci beyi de cagirayim yine tanimam ilk basta![]()
Abi hakikaten helal olsun sana
Yanınımızda başsavcı oturuyor , adam seni tanıyor sen onu tanımıyorsun:
AhahaTamam o zaman haftaya cuma belirleyeceğimiz bir kafede toplanıyoruz. ben dün gittiğimiz kahve evini ve o civarı sevdim bayağı, motorları da yakınımıza görebileceğimiz kaldırıma bıraktık, ama uzaktan gelecek arkadaşlar için sıkıntı olabilir. nerede toplanacağımızı kararlaştıralım ben her türlü uyarım.
Not: Kafeden motorları görebilmemiz lazım. Yoksa Berkut'u tutamayız baştan söyleyeyim![]()
Ahaha![]()
Hakikaten bizim burdaki kafe çok iyi.
Direk önümüze koyuyoruz motorları. Zaten bulvar gibi bir yer.
Güzel bir kafe. Ben eve 5 dk mesafede![]()
Ama işte size uzak mı olur bilemiyorum![]()
ben gelirsem berkutun içi rahat olur benimki gider gidersekızılay
Sayamadığım 20 küsür motorla fink atıp,hala Cennet vatanımın güzel Bursasında görülmemiş yerler keşfetmenin tadına güzel dostluklar kurarak ve hoş muhabbet sohbetler yaparak,varmış bulunmaktayız...
Katılan tüm arkadaşlara içten teşekkürlerimi sunuyorum,kendime geldim keyif aldım ve stres attım,bizi değişik yerlerle tanıştıran Coşkuna ayrı teşekkür...:023:
(Kaplumbağaya dikkat)
Bunlar sadece benim telefondan çektiklerim devamı diğer arkadaşların çekimlerinden gelecektir hemde harika görüntülerle...:023:
Nevin hocam siz otobana girince tek gitmeyin dedim bende girdim ama benzinim bitiyordu istasyona zor yetiştimyolda kalacaktım :queen:
2 grup arasında köprü olunca kopyala yapıltır yöntemi iyi oluyor...:cat:
Aaa ne demek,aynı cc lerde olsak seni yakalardım ama zaten otobanda basacaksın motoru açacaksın biraz,yinede sağol cnm...
Basmıcaktım aslında mecbur kaldım
Umarım benzinin bitmeden alabilmişsindir...