[Bursa - MT]

emre bana mesaj yada arama falan gelmedi abicim bilseydim hemen dönerdim.kötü birşey olmadıgına sevindim birdahakine ayrılmayız bende diyom ne güzel tokatladım meger motoru bozulmuş :D

Tolga abi senle ayrıldıktan sonra benim motor davutdede'de öksürdür öksür ve yolda kaldım.
Sana onun için ödemeli attım gel yardım et diye.Motoru kenara çektim jikle basarken yoldan geçen adamlar abi akıyor falan dedi bi baktım karbüratör pis benzin temizleme hormutundan tüm benzin aşşa akıyormuş hemen benzin mustugunu kapadım davutdede den yalova yoluna kadar ittire ittire gittim.Motorcuların çoğu kapalıydı, bir tane motorcu buldum direk daldım içeri böle böle dedim.Karbüratör söktüler bi baktılar şamandıramı ne deniyor alt kısma giden ince bir igne gibi boruya o kırılmış.Servis karbürator temizlemek için açıp kapatırken o şeyi kırmış.Motor bıraktım pazartesi alıcam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:37 ----------

zakir senin çektiğin fotolar vardı bikactanede ondan at bakim alayım bilgisayara

Emreyi tokatlayan seviniyor :):):)):

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:25 ----------

Emre herkez seninle yarışta :):)

:D
Ads_z.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Motorum yavaş olabilir arabamız biraz hızlı.
Az önce terminali ablamı bıraktık ailece çevre yolundan gittik.Ve ben sürdüm babam yanda annem arkada giderken biraz yavaş gittim 140-160 gelirken gene çevre yoluna çıktım geçite kadar 170-180 basa basa geldim daha 210-220 yolu var ama önümdeki araçlar yavaşlatıyor.

http://s17.postimg.org/rvo6sphu7/Ads_z.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:02 ----------

Az önce terminali ablamı bıraktık ailece çevre yolundan gittik.Ve ben sürdüm babam yanda annem arkada giderken biraz yavaş gittim 140-160 gelirken gene çevre yoluna çıktım geçite kadar 170-180 basa basa geldim daha 210-220 yolu var ama önümdeki araçlar yavaşlatıyor.
Emre boşver 200 leri ya çok riskli değmez.

100-110 iyidir :)

http://s17.postimg.org/rvo6sphu7/Ads_z.jpg

motorda sabit 120 km gider arabada 170 km :) neyin kafası bu emre :queen:

bende motor bakmaya gideceğim demiştim ama olmadı kendi işimi kendim göreceğim haftaya pazar satılmassa gidip bakacağım gelmek isteyen olursa buluşuruz orda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar