[Bursa - MT]

bak resimlerde beko yokmuş zakir resimleri bekliyoruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

bu arada ben sımdı girdim eve :) sızın kısa sürmüş olabilir biz devam ettik emreyle baktık herkez dagıldı :) evlere gidelim derken Uludağ yolu Z yolu derken bursa turu attık :) manzara resmi atacak emre ama sadece ışıklar belli :):)

eve yeni geldim birazdan videoyu editlemeye başlıyorum. videonun altına güzel bir müzik atında koyayım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=vA00nHHx7LE

videoyu yaptıkta müzikte koyduk ama youtube da eklemesi uzun sürüyor artık sesi kısarak izlersiniz :)

http://www.youtube.com/watch?v=vA00nHHx7LE bir daha dener misin abi belki şimdi olur. (bu linkten)

Utube'da sorun var malum hükümet el koydu internetimize. Birkaç kez F5'e basarsanız video açılıyor.

Açıldı arkadaşlar. Zorlanıyor ama açıldı :)Bir sonraki rotayı yazıyorum şimdiden. Eski KemalPaşa yolu üzerinden suuçtu. Ok mi.

Benim motorda çektiği video motorum ünlü oldu :bounce:
Enes hesap makinesiylemi çektin 144p :)

Tolga abi senle ayrıldıktan sonra benim motor davutdede'de öksürdür öksür ve yolda kaldım.
Sana onun için ödemeli attım gel yardım et diye.Motoru kenara çektim jikle basarken yoldan geçen adamlar abi akıyor falan dedi bi baktım karbüratör pis benzin temizleme hormutundan tüm benzin aşşa akıyormuş hemen benzin mustugunu kapadım davutdede den yalova yoluna kadar ittire ittire gittim.Motorcuların çoğu kapalıydı, bir tane motorcu buldum direk daldım içeri böle böle dedim.Karbüratör söktüler bi baktılar şamandıramı ne deniyor alt kısma giden ince bir igne gibi boruya o kırılmış.Servis karbürator temizlemek için açıp kapatırken o şeyi kırmış.Motor bıraktım pazartesi alıcam.

Tolga abi senle ayrıldıktan sonra benim motor davutdede'de öksürdür öksür ve yolda kaldım.
Sana onun için ödemeli attım gel yardım et diye.Motoru kenara çektim jikle basarken yoldan geçen adamlar abi akıyor falan dedi bi baktım karbüratör pis benzin temizleme hormutundan tüm benzin aşşa akıyormuş hemen benzin mustugunu kapadım davutdede den yalova yoluna kadar ittire ittire gittim.Motorcuların çoğu kapalıydı, bir tane motorcu buldum direk daldım içeri böle böle dedim.Karbüratör söktüler bi baktılar şamandıramı ne deniyor alt kısma giden ince bir igne gibi boruya o kırılmış.Servis karbürator temizlemek için açıp kapatırken o şeyi kırmış.Motor bıraktım pazartesi alıcam.

geçmiş olsun emre.

Ne şanssız adamsın be :) bir susturucuyu yolda bırakırsın bir motor yolda bırakır.

Hatırlıyorsan bugün muhabbeti geçmişti senin motor stop ediyor diye adamı yolda bırakır dedim :) demekki başka birşey deseymişim olacakmış. Keşke v-strom isteseymişim :)

Neyse emre sağlık olsun. Bizden habersiz gezersen böyle olur :) hadi geçmiş olsun.

Ne şanssız adamsın be :) bir susturucuyu yolda bırakırsın bir motor yolda bırakır.

Hatırlıyorsan bugün muhabbeti geçmişti senin motor stop ediyor diye adamı yolda bırakır dedim :) demekki başka birşey deseymişim olacakmış. Keşke v-strom isteseymişim :)

Neyse emre sağlık olsun. Bizden habersiz gezersen böyle olur :) hadi geçmiş olsun.

Benim motor normal koşullarda yolda bırakmıyor.Servis hatasından yolda bırakıyor :DA:Das V-strom iyi olurdu hani ağır abi hesabı :)

Napalım sizden ayrılınca tolga abi ve bana bu kadar yol yapmak gezmek az geldi.Bizde biraz daha gezelim dedik.

Görüntü kalitesi berbar ama olsun :)

spbw.jpg

fszq.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar