[Bursa - MT]

Benim kafadada Aguston ayına doğru tvs almak vardı.Geçen Cbr gördüm 2010 model hoşuma gitti.Enjeksiyonlu olmaları beni çekmesindeki büyük etki.
2010 model ve üstü uygun fiyat bulursam alırım bulamassam BEnde yeni kasa apache alırım ağustosa dogru :)

Son düzenleme:
Benim kafadada Aguston ayına doğru tvs almak vardı.Geçen Cbr gördüm 2010 model hoşuma gitti.Enjeksiyonlu olmaları beni çekmesindeki büyük etki.
2010 model ve üstü uygun fiyat bulursam alırım bulamassam BEnde yeni kasa apache alırım ağustosa dogru :)

al al sende al emre :cherry: :cat: çok iyi olur.

Aklıma takıldı.

Cumartesi gezimizde oturduk çay içtik. Sonra kalkalım dedik , ben bekletmemek için lavaboya kadar gittim o ara. Sonra size yetiştim hatta koşarak arkadan.
Diyordum bir eksiklik var.
Ben 2 çay içmiştim , parasını veremedim. Boşluğumaa geldi birden lavaboya gidince.
Umarım yanlış anlaşılmammıştır. Hani olurya tam hesap ödenicek biri kalkar tuvalete gider. Benimkide istemeyerek öyle oldu.

Birdahakine çaylar benden olsun. Bazen böyle ufakta olsa aklıma takılıyor. Kötü hissettim kendimi belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Aklıma takıldı.

Cumartesi gezimizde oturduk çay içtik. Sonra kalkalım dedik , ben bekletmemek için lavaboya kadar gittim o ara. Sonra size yetiştim hatta koşarak arkadan.
Diyordum bir eksiklik var.
Ben 2 çay içmiştim , parasını veremedim. Boşluğumda geldi birden lavaboya gidince.
Umarım yanlış anlaşılmammıştır. Hani olurya tam hesap ödenicek biri kalkar tuvalete gider. Benimkide istemeyerek öyle oldu.

Birdahakine çaylar benden olsun. Bazen böyle ufakta olsa aklıma takılıyor. Kötü hissettim kendimi belirtmek istedim.

Berkut hesap odememek icin lavaboya gitmek ha cok guldum kardesim. zaten 2 cay1 tl. Hic oyle sey gelir mi aklimiza sen rahat ol.

bizde ümit(felis leo) ile ufak bi gezi yaptık sonra ayrıldık ben devam ettim yunuseli,gündoğdu,kurşunlu,burgaz,mudanya turu yaptım.
resimleri hesap makinasıyla çektiğim için görüntü kalıtesi biraz düşük idare edin artık :))

77wi.jpg
[/URL] [/IMG]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursa mt de cok aktif maşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

Berkut hesap odememek icin lavaboya gitmek ha cok guldum kardesim. zaten 2 cay1 tl. Hic oyle sey gelir mi aklimiza sen rahat ol.

Ne kadar uçuzmus o çay ya :)

hoş geldin samet.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

berkut ben senin lavaboya gittiğini görünce dedim bu cocuk böle 1 tl bırakmadan gittiya bundan sonra buna selam vermem nasıl insanmış şunabak hele terbiyesiz bide bizim grupta olacak puh falan dedim ama anlatamadım baktım kimse benden yana deil sizede puh o zaman dedim bastım eve dönecektim motor calısmadı dedim en iyisi susayım ben:) ne yazdım be şakası biyana cips iyi gitti ha saol kardeşim:)

hoş geldin samet

Hoşbulduk dostum bende aktif olarak biniyorum hava güzel kötü farketmiyo bundan sonra hepberaber inşallah :) uzun zamandır takip ediyorum forumu bugüne kısmetmiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------

[/COLOR]berkut ben senin lavaboya gittiğini görünce dedim bu cocuk böle 1 tl bırakmadan gittiya bundan sonra buna selam vermem nasıl insanmış şunabak hele terbiyesiz bide bizim grupta olacak puh falan dedim ama anlatamadım baktım kimse benden yana deil sizede puh o zaman dedim bastım eve dönecektim motor calısmadı dedim en iyisi susayım ben:) ne yazdım be şakası biyana cips iyi gitti ha saol kardeşim:)[/QUOTE]

hoş geldin samet.

berkut ben senin lavaboya gittiğini görünce dedim bu cocuk böle 1 tl bırakmadan gittiya bundan sonra buna selam vermem nasıl insanmış şunabak hele terbiyesiz bide bizim grupta olacak puh falan dedim ama anlatamadım baktım kimse benden yana deil sizede puh o zaman dedim bastım eve dönecektim motor calısmadı dedim en iyisi susayım ben:) ne yazdım be şakası biyana cips iyi gitti ha saol kardeşim:)

Abi o cips ilaçlıydı ::cheeeeer::cheeeeer

Buğün saat 17.30 gibi yunuselide arabanı biri ile kafa kafaya çarpışıyordum son anda kaçtım.Ve arkadamda babam vardı.Caddede gidiyorum büyük transit bir araç arada 4-5 metre kala üstüme kırdı durucak zannettim biraz sola kaydım adam direk üstüme gelmeye başladı ,son anda cmlerle sol tarafa kırıp geçtim.Hızımda 30-40 civari bişeydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar