arkadaşlar pazartesi kaza yaptım. görükleden üniversiteye geçen köprünün altında bir bayan sürücü durdu, ben de sinyal verip sollamaya çıktım fakat birden önüme kırdı sinyal vermeden. arabaya geçirdim.Sol ön çamurluk ön kapı çok hasarlı.ayna kırık.
Bayanı tanıyorum birlikte etkinliklere gidiyorduk. İndiğinde olay anında telefonda konuştuğunu söyledi. Yapıcak bir şey yok tutanak tuttuk. Bakalım bundan sonraki aşamayı tam olarak bilmiyorum. Beymoto'ya evrakları bıraktım eksper çağırcaklar hasar tespiti için sanırım.
bende ver artçımda sağlık olarak bir sıkıntı yok. motoru yere düşürmedim zaten. sadece sağ sinyalim kırık fakat çalışıyor. sanırım gidon sola çekiyor ama. ön takımda sıkıntı olabilir.
şimdi ne yapmalıyım?
arkadaşlar pazartesi kaza yaptım. görükleden üniversiteye geçen köprünün altında bir bayan sürücü durdu, ben de sinyal verip sollamaya çıktım fakat birden önüme kırdı sinyal vermeden. arabaya geçirdim.Sol ön çamurluk ön kapı çok hasarlı.ayna kırık.
Bayanı tanıyorum birlikte etkinliklere gidiyorduk. İndiğinde olay anında telefonda konuştuğunu söyledi. Yapıcak bir şey yok tutanak tuttuk. Bakalım bundan sonraki aşamayı tam olarak bilmiyorum. Beymoto'ya evrakları bıraktım eksper çağırcaklar hasar tespiti için sanırım.
bende ver artçımda sağlık olarak bir sıkıntı yok. motoru yere düşürmedim zaten. sadece sağ sinyalim kırık fakat çalışıyor. sanırım gidon sola çekiyor ama. ön takımda sıkıntı olabilir.
şimdi ne yapmalıyım?
geçmiş olsun cem varmı yapabileceğim bişiy? dikkat et kendine bu yaz planlarımız var senınle unutma..
Geçmiş olsun Cemolos, sizde bişey olmaması sevindirici
abi evet ben senin telefonunu kaybettim şimdi geçen sayfaları kurcalayıp bulmaya çalışıcam müsaitsen bu yaz planlarını bir daha konuşalım buluşup. havalar da iyi yine bu aralar. hatta uygun olursak bu haftasonu için plan yapıp bir yerlere de gidebiliriz.
herkese teşekkür ediyorum. motoron dergisi bu ay hayat kurtarıcak 100 strateji isimli bir dergi ek sayısı yayınlamış dün kız arkadaşım rastgele bir sayfa açtı ''kağnıları sollarken dikkatli ol'' diye. tam benim yaptığım kazayı anlatıyor. keşke birkaç gün önce alsaymışım dergiyi
şimdi teker sekiz çiziyor. acaba neresinde hasar var :/
şimdi ne yapmalıyım?
özcan abi pazartesi akşamı setbaşından geçtin mi hiç?
Geçmiş olsun.Rektörlüğün oradaki kırmızı tvs sizin mi?
arkadaslar bu aralar cogu motorsiklet kullanıcıları kaza yapıyor bu sabah 09.00 civarı hürriyet çıkışında sokağa girmek isteyen bir araba önüme kırdı yalnız adam çakal çıktı çarptıktan sonra sinyal yaktı hatayı benim üstüme atmak için herhalde yandan vurdum daha dogrusu kafamdaki kask aracın camına sol bacagım kapıya ve gidon vurdu aracın sağ tarafına sonra durdu el kaldırdı özür amaclı sonra bastı gitti o anda bacagımı kontrol ediyordum alamadım plakayı siz istediginiz kadar dikkatli olun bu araclar bizi az bile olsa takmıyorlar cok moralim bozuk motoru sata bilirim o kadar sinirlendim bende araba kullanıyorum ama motorsikletlere cok hassasiyetim var bunlar neden böyle yapıyorlar çözemedim hala böyle giderse bu motor işinden sağ cıkamıcam
malesef hocam bu pazar ben yokum zeytin toplamaya gıdecem, yolunuz eşkel taraflarına düşerse uğrayın bıraz yardım.Hafta sonu Karamürsel Sonbahar gezimizden kareler...Sizlerle de en yakın zamanda gezilerde görüşmek üzere hatta bu pazar uyar...:cat:
[url]http://m1311.hizliresim.com/1h/h/uksnz.jpg[/url]
[url]http://r1311.hizliresim.com/1h/h/ukswg.jpg[/url]
[url] http://m.YollaYap.com/b024/1384542930842.jpg [/URL]
Bu arada Benimde motosikletim satılıktır ilgilenenlere duyurulur.