[Bursa - MT]

Konu başlığını açan arkadaşı şahsen tanımam bu sayfaya yazdığınıda görmedim gezilerdede görmedim. Böye bir şahsın kalkıpta içimizden birini aşşağılarcasına ana sayfaya konu başlığı atması terbiyesizlikten başka bişey değil. Kendisinden dedesi yaşında gördüğü birini fişledi diye kınıyor ve en azından mehmet abiden bi özür dilemesini bekliyoruz.

Yarın gezi varmı şimdi ona bi açıklık getirelim :p yoksa bugünmü gidildi ? Pazartesi çalışmayanlar işi olmayanlar gezi ye gelebilecek kimler ?

Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota dağ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 28/10/2013 Pazartesi Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh
3- zx panic ayhan

---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:44 ----------

Yokmu baska gelen millet.

Bizde harika,asil,heybetli,en müthiş motorlar olan(kanımca) Endurolu arkadaşlarla hafta sonu Kütahya Simav gezisindeydik,mükemmel geçti arkadaşlar en yakın zamanda sizlerle de bir aktivitede birlikte olmak üzere...:cat:

Bu resimde beni aramayın fotoyu çeken benim ;)

Bizde harika,asil,heybetli,en müthiş motorlar olan(kanımca) Endurolu arkadaşlarla hafta sonu Kütahya Simav gezisindeydik,mükemmel geçti arkadaşlar en yakın zamanda sizlerle de bir aktivitede birlikte olmak üzere...:cat:

[url]http://p1310.hizliresim.com/1g/v/tz965.jpg[/url]

[url]http://u1310.hizliresim.com/1g/v/tz97u.jpg[/url]

[url]http://n1310.hizliresim.com/1g/v/tz9d8.jpg[/url]

Bu resimde beni aramayın fotoyu çeken benim ;)

Hocam o motorla arazi çekilmez. ALLAH en kısa zamanda 1200gs nasip etsin.

Yok adamlar 160 la viraj alıyor ben bu saatten sonra vitesliyle onlara yetişemem artı masraflarını karşılayamam,sırf onları seyretmenin zevkine varmak için ve kapışabilmek için otomotik büyük teker Honda İntegra ya karar kıldım tabiii bütçeyi denkleştirene kadar fikrim değişmezse... ;)

Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota dağ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 28/10/2013 Pazartesi Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh
3- zx panic ayhan
4- Selim abi( tofaşlı oldu iki)

bugün yenişehirdeydim 2 tane enduro grubu ile karşılatım sadece kaptanlarından selam alabildim :)

Yok adamlar 160 la viraj alıyor ben bu saatten sonra vitesliyle onlara yetişemem artı masraflarını karşılayamam,sırf onları seyretmenin zevkine varmak için ve kapışabilmek için otomotik büyük teker Honda İntegra ya karar kıldım tabiii bütçeyi denkleştirene kadar fikrim değişmezse... ;)

ben motorumla onların gezilerine katılabiliceğimi çok düşünmüyorum 100 ile gitmeye çalıştığımda motora zarar veriyorum şimdilik bireysel ve MT ile zaman geçirmek daha güzel :)

Bizde Memduh la beraber birde iki arkadaş daha , bol cezalı bir pazar gezisi yaptık ben 102 ile radara girdim 166lira, diğer arkadaş 700lira ceza(dosyayı ehliyete çevirmemiş:) Birde salak gibi daha güçlü motor almayı düşünüyordum bu küçük motor bile hız sınırını aşıyor büyüğünü almak iyice aptallık galiba.

Son düzenleme:
Motorun rodaji bitse hem tanisma maksatli gezilere katilmayi dusunuyorum ama 125lik scooter la ayak uyduramam sanirim.

Bizde Memduh la beraber birde iki arkadaş daha , bol cezalı bir pazar gezisi yaptık ben 102 ile radara girdim 166lira, diğer arkadaş 700lira ceza(dosyayı ehliyete çevirmemiş:) Birde salak gibi daha güçlü motor almayı düşünüyordum bu küçük motor bile hız sınırını aşıyor büyüğünü almak iyice aptallık galiba.

ülkemiz için bayağı kârlı bi gezi oldu Boyle 10 gezi yapsak 4. kopruyu bile yapar by hükümet ::)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

ben motorumla onların gezilerine katılabiliceğimi çok düşünmüyorum 100 ile gitmeye çalıştığımda motora zarar veriyorum şimdilik bireysel ve MT ile zaman geçirmek daha güzel :)

cem bugün eşkel yolunda seninle karsilastik sanirim o sendin dimi:)

memduh arkamda yan çantalar ve kız arkadaşım vardı gördüğünüz ben olabilirim saat 3 gibi çıktık görükleden seninle geçen gittiğimiz aynı rotadan gittik :) bu arada sen de girdin mi radara :D

memduh arkamda yan çantalar ve kız arkadaşım vardı gördüğünüz ben olabilirim saat 3 gibi çıktık görükleden seninle geçen gittiğimiz aynı rotadan gittik :) bu arada sen de girdin mi radara :D

yok Ben girmedim son anda farkettim hizimi dusurdum bizde 4 motor ayni rotayi tersten geldik yolda seninle selamlaştik hatta bizde 2 apache, 2 regal raptor vardi radara Izmir yolunda Girdi arkadaş işin garip tarafi içimizde ki en sakin kontrollu surucu oydu 90 gecmiyodu bikkere gecti ondada radara girdi tekrar gecmis olsun ümit abi:(

Son düzenleme:
29 Ekip korteji
Toplanma yeri:
BEŞEVLER KÜÇÜK SANAYİİ
Toplanma saati :12:30
Kortej Hareket saati: 13:00
Link Paylaşıldımı Bilmiyorum
https://www.facebook.com/events/1413875405503214/

aynı saatte bu etkınlıkte olucam ben nasıl olucak bu iş
https://www.facebook.com/duruyoruz.org:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:11 ----------

bu gün yaptığımız geziden birkaç kare.
omw7.jpg
[/IMG]
qxyv.jpg
[/IMG]
a7e2.jpg
[/IMG]
v7ae.jpg
[/IMG]

Motorun rodaji bitse hem tanisma maksatli gezilere katilmayi dusunuyorum ama 125lik scooter la ayak uyduramam sanirim.

Gezilerden iyi rodaj yapabileceğin imkan bulamazsın emin ol. Süratli gitmiyoruz çünkü, adı üstünde gezi, biryere yetişmek için acelemiz yok. Geç farkettim yazını, yetişirsen kalkış zamanına gel buyur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar