Özcan abi merinosun orda gördüm seni atlayacaktım önüne
29 ekim korteji yok mu 30 ağustos gibi son gün açıklanmaz umarım
özcan usta top sende kortej olacakmı?
Özcan abi merinosun orda gördüm seni atlayacaktım önüne
29 ekim korteji yok mu 30 ağustos gibi son gün açıklanmaz umarım
Coşkun abi eğer inegolden semih abide gelirse bende gelirim kentmeydanini bulamamda
Şimdi farkettim cumartesi çalışıyorum gelemem
abi valla onu sen verdin en çok seni sarstı o
ama kim olsa sarsılır ya markette 75 kuruş o![]()
Hafta sonu etkinlik bekleyen arkadaşlar;
Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota doğ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 26/10/2013 Cumartesi (katılımcı durumuna göre pazar olabilir)
Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh (kaçma)
3- Mutlu Tulu ( Kemalpaşa'dan Katılacak)
nerde içtin 4.5 liraya gazoz bira bile çoğu yerde 5 lira![]()
Cumartesi çalışan sayısı yoğun olursa pazar yaparız.
yuppiii :cherry: abi pazar günü olursa gelirim cumartesi çalısıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
sorma çağatay cem le buluştuk bildiğim hesaplı biyer var dedi çay 1 lira dedi gittik çay yokmuş gazoz soledik oda 4 buçuk lıraymış hakkatten bayağı hesaplı çıktı :cherry::cherry: ama olsun bizim köye uğradık çaylara para vermedik oradan biraz amorti ettik:cherry:
cem haftasonu geziye gelicenmi kacırırsan pişman olursun soleyım...
Hafta sonu etkinlik bekleyen arkadaşlar;
Susurluk ÇAYLAK Şelalesi'ne gidiyoruz.
Rota doğ yolundan başlayıp (Kayapa) köylerin içlerinden Kemalpaşa'ya inip kısa bir molanın ardından Susurluk istikametine yöneliyoruz. Dağ yolunda daha önceki gezilere katılan arkadaşlar oranın güzelliklerini iyi bilirler, kaçırmasınlar.... Susurluk'ta Çaylak Mesire alanına vardığımızda kanyonda gezinti yapıp şelaleye varıcaz. Bol fotoraf çekimlerinin ardından yeme içme kısmınıda susurluk içinde hallettikten sonra dönüş yoluna geçicez. Göbel bandırma istikametinden gidip okçugöl köyünden girip Kemalpaşa'ya çıkıcaz. İzmir yolu üzerinden Gölyazı' ya akşam gün batımını seyre yetişiyor olucaz. KAÇIRMAYIN bence.
Gezi tarihi: 27/10/2013 Pazar
Hareket Saati : 10:00
Toplanma yeri : Kent meydanı kafkas önü.
Katılımcı Listesi:
1- Search 16
2- memduh
3- Mutlu Tulu ( Kemalpaşa'dan Katılacak)
4- emre (İnegöl)
5- semih (inegöl)
Çok şey kaçıracağınıza emin olun gelemezseniz. Hem yolun neyini bilmiyorsun, Bursa'ya geliceksin ordan ötesi benimSemih abi gelmezse bende gelemem yolu bilmiyorum çünkü
Çok şey kaçıracağınıza emin olun gelemezseniz. Hem yolun neyini bilmiyorsun, Bursa'ya geliceksin ordan ötesi benim
Güzel bi geziye benziyor.
Gelmek isterdim ama dersaneye gidiyorum haftanı 7 günü doluyum
Yunus Emre kent meydanı bulunası en kolay yerlerden biri Ankara yolu üstünde![]()
ben gelirdimde mesafe uzun :S