Geçmiş olsun Coşkun, geçen gün bende sevinç motordan bir arka çanta aldım, dükkanın önüne yola durmuştum çok sakat yer neyseki bir şey olmadan ayrıldım. Bu arada maxem marka 45 litre galiba büyük bir çanta aldım 125 liraya çok işe yaradı önceki çanta 29 litre sahad markaydı küçük geliyordu pazara markete devamlı motorla gittiğim için yetmiyordu onuda 120 liraya almıştım bu yeni çanta hem büyük hem ucuz kaliteside güzel tavsiye ederim.[/QUOTE]
Sağolasın Ümit abi. Önceki çantam yani kırılan benimde 45 litreydi. Gerçekten işe yarıyor ama motorun dengesini bozuyor büyüklüğünden dolayı. Rüzgarda tutuyor çok. Şimdiki 35 litre. Yeterli bence. Biliyorsun bende içi dolu sürekli.
---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:48 ----------
Yav bu siteye bişeylermi oldu ne. Alıntı ile cevapla yaptığında antirün kuntirin yazılar çıkıyor. Kaç tane msj ı alıntı yapıyor çözemedim.:farao:
---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 18:50 ----------
YEMEK VAR DEDİLER GELDİK. Yine güzel bir gezi oldu.
İkl mola yerimiz. Aksu köyü kadın dayanışma derneği kahvesi. İçeride mis gibi taş fırında köy ekmeği yapıyorlardı. Birde önümden bir gözlemeler geçtiki....
Lütfiye köyündeyiz. İlahiler dualar eşliğinde kulaklarımızın pası siliniyor.
Ülem açız dedik ya....
Yok canım okadarda değil. Tabağı çalmasınlar diye....
Babasultan köyü tarihi çınar. Geyikli baba türbesi restorasyondaymış. Kısmet daha sonra görürüz.
Burasıda yedigöllere çıkan yol. Orhaniye köyüydü sanırsam.
Gezi güzeldi fakat kendi motorumla katılamadığım için fazla foto ve video çekimi yapamadım. Artçı olan arkadaşlar bol bol kayıt aldılar. Onlardan devamını bekliyoruz.