[Bursa - MT]

Kardeşim haklısın bu yorumu yaparken biraz haddi aşan kelime oldu, orada olan arkadaşları kast etmemiştim. Alınman gayet normal orada olan bir kişi hariç herkesten özür dilerim. Ancak bilmen gereken bir şey var ki o da kiminle gezdiğindir. Diyorsun ki insanın fikri neyse zikri o olur. peki ya yaptıkları neyse kendisi ne olur ??? Daha buradan söylenmemiş öyle çok şey var ki. Yola çıktığın insanı çok iyi tanımalısın. derler ki bana arkadaşını söyle sana ne olduğunu söyleyeyim. Şimdi sen ne oluyorsun ????
haldun kardeşim öncelikle özürünü kabul ediyoruz. ama cevabının sonuna bakıyorum yine haddi aşan. bir cümle kuruyosun. bu sorunlar o kişiyle senin aranda bir mevzudur. bunu genele taşıman anlamsız. yada etki tepki. o size özel birşey.(şimdi sen oluyosun sorusuna) cevap vereyim. sen o kasdettiğinden oldunda bizlere dikkatli olunmu demek istiyosun......??????

cengiz kardesımı goren bılen varmı enson motoru calınmıstı telınıde kaybettım.yada öldümü?

Rüzgarında etkisini unutmayalım. Ters esiyor. Aynı yolda motorla gidermiş gibi etkiliyor. :)

işin gucun makara aga valla ha.sen naptın conta ısını.hallettınmı.gonenden 2.el bı salcano almıstık halaogluna.17 bındeydı.sımdı 25 500 de fılan.her 2000 km de bızzat ben degıstırıom yagını.sen anlıyon bu ıste.motoru calıstırınca motor sesı dısında barız bı sekılde lokur lokur lokur ses yapıyo motor sesının harıcınde.bırde yurumeye basladıgında o lokur tu sesı takırtıya dnuyo.
doktor bey ne sı var hastamızın....çeltıkcıye ahmet e ıgneye mı gıtmelıyız.nedır?

işin gucun makara aga valla ha.sen naptın conta ısını.hallettınmı.gonenden 2.el bı salcano almıstık halaogluna.17 bındeydı.sımdı 25 500 de fılan.her 2000 km de bızzat ben degıstırıom yagını.sen anlıyon bu ıste.motoru calıstırınca motor sesı dısında barız bı sekılde lokur lokur lokur ses yapıyo motor sesının harıcınde.bırde yurumeye basladıgında o lokur tu sesı takırtıya dnuyo.
doktor bey ne sı var hastamızın....çeltıkcıye ahmet e ıgneye mı gıtmelıyız.nedır?

Sübaplar ayar ister. Olmadı değişim. Ahmet iğneyi biraz kalın yapıyor ona göre. Ben daha değiştirmedim contayı, üstten sıktım biraz daha idare eder. Arada metal conta var onu yırtamaz. Hafif yağ atar. Oda şimdilik önemli değil.

Sübaplar ayar ister. Olmadı değişim. Ahmet iğneyi biraz kalın yapıyor ona göre. Ben daha değiştirmedim contayı, üstten sıktım biraz daha idare eder. Arada metal conta var onu yırtamaz. Hafif yağ atar. Oda şimdilik önemli değil.
eeee ahmetın enjektör 20 lıkse acıtır tabı.varmı tanıdık bu işin hakkını verecek aga bu adam ısının ehlı dedıgın kemalpasada usta.bızım kbeydekıler tırt.ben yıllardır ahmet e gıderım guzel anlatırım derdımı oda yapar basar gelırım.fakat son 1 ayda 2 defa gıttım hem basından savar gıbı ıs yaptı ve bırazda malıyetlı oldu.memnunıyetten yada samımıyatten oturu sıkıntı oldu sanırım.tavsıyen varsa oraya gıdelım.

eeee ahmetın enjektör 20 lıkse acıtır tabı.varmı tanıdık bu işin hakkını verecek aga bu adam ısının ehlı dedıgın kemalpasada usta.bızım kbeydekıler tırt.ben yıllardır ahmet e gıderım guzel anlatırım derdımı oda yapar basar gelırım.fakat son 1 ayda 2 defa gıttım hem basından savar gıbı ıs yaptı ve bırazda malıyetlı oldu.memnunıyetten yada samımıyatten oturu sıkıntı oldu sanırım.tavsıyen varsa oraya gıdelım.
Yalıntaş girişinde motorcu mehmet vardı. Girişte solda, çift yol başlangıcında. Ben oraya gelince hep ona götürürüm. Motorsu servetin çırağı. Çok zeki ve becerikli çocuk. 1 yıldır gitmiyorum yanlız. Ordamıdır halen bilmiyorum. Birde çeltikçide eskiden motorculuk yapmış biri var. Şimdi kemalpaşada genç motorcu serdar diye dükkanı var. Oda sağlam iş yapar. Yeri askerlik şubesinden hastaneye doğru giderken sağda, yalıntaş lambalarına gelmeden. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar