beyler motor pazartesi gidiyor artık suziki inazuma ile aranıza tekrar merhaba demek istiyorum yakın zamanda![]()
telını aldım, neyse artık bıdahakı sefere uludağa birlikte çıkarız :cat:http://imageshack.us/a/img13/4679/9j7h.jpg
Asalete bah hele:queen: Bakacağa kadar gittim tek tabanca. Memduh bana ben memduha yazdım bi denk gelemedik. Birimiz gölyazıya birimiz Uludağ'a.:salut: Kültürpark shelde depoyu fulledim, dağdan inince tofaş fabrikanın oradaki opette tekrar fulledim 7 tl ye tekrar doldu. Yani 7 tl ye bakacağa gittim geldim. Arada sarıalan kirazlı yayla falanda gezdim. :flower:
abilerim perşembe günü yalovada motofest var gitmeyi düşünen varmı? yanlız olucam ben arkadaş arıyorum yanıma...
Arkadaşlar motosiklete jant şeridi nerde çektire bilirim Bursada ? Nereye sorduysam biz yapmıyoruz dediler.Kendim aldım yaparım diye mafettim ortalığıYapan biri lazım.
abilerim perşembe günü yalovada motofest var gitmeyi düşünen varmı? yanlız olucam ben arkadaş arıyorum yanıma...
arkadaşlar motoru verdim bugün bundan sonra şimdilik artçı olarak alabilicek var mı beni![]()
öğleden sonra gideceksen bende gelebilirim
Evet Rotamız Bilecik Pazaryeri. Muhteşem virajları eşsiz oksijen dolu serin havası ile güzel bir pazar geçirmek isteyen herkezi bekliyoruz. Sucuk ekmek mangal keyfini atlamayalım tabi. KAÇIRMAYIN. Toplanma yeri kent meydanı saat 10:00:bounce:Bu pazar Oylat diyenler-Yahut Bilecik Pazaryeri virajları,mesafe hemen hemen aynı...:cat:
Evet Rotamız Bilecik Pazaryeri. Muhteşem virajları eşsiz oksijen dolu serin havası ile güzel bir pazar geçirmek isteyen herkezi bekliyoruz. Sucuk ekmek mangal keyfini atlamayalım tabi. KAÇIRMAYIN. Toplanma yeri kent meydanı saat 10:00
Not; Gezi düzergahı daha önce burada öğretmenlik yapmış olan Nevin hocamızın yarı memleketidir. Ayrıca Seçkin arkadaşımızın asıl memleketidir. Yani rota emin ellerde:mrgreen: Katılmak isteyenler listenin devamına isimlerini yazsınlar.
Katılımcı listesi;
1 - Kaptan n_tuncak
2 - Search 16+1
3 - seçkin
4 - musa
5 - memduh
6 - YunusEmre ( İnegölden Alınacak, Kaçırma bak ona göre bidaha bulaman )
7 -
zeko diye bi arkadaş vardı neoldu ona aceb yaşıyomu?![]()
arkadaşlar programa katılmayı gerçekten çok isterdim ama bu hafta nöbetçi olduğum için katılamıyorum.bir sonraki etkinlikte kesinlikle olacağım