[Bursa - MT]

Bursa'da bunlardan tonlarca var. Banada çok denk geliyor merak etme yanlız değilsin. Bana denk gelince bende senin yaptığına benzer şeyler yapıyorum. Genelde zaten olacak olan bu. Sinirlerin birden boşanıp olayların gelişmeye başlaması anlık. Sadece motorla değil araçla oluyor seyir halindeyken.

sakin olmaz şart aslında. sadece yolunda gitmeye devam ediceksin sinirleri tutup. bir şeyin ele geçtiği yok. tabi hayattaysan hala daha

beyler hırsızlar iyice azıttı dünde bizim bir tanıdığın evine evde yoklarken girmişler kapılarınızı kilitlemeden evlerden çıkmayın motorlarınızı güvene alın bunları yakalıyorsun savcılar ya salıyorlar yada çok çok az bir ceza ile salıyorlar gece gece kafam attı yine geçenlerde teyzemlere oldu ondan öncesi bizi yokladı şimdi de bu:pr:

Rota kesinleşti. OYLAT KAPLICALARI, NARLIDERE ŞELALESİ gezisi.
Buluşma yeri kent meydanı. Saat 10:30 hareket.
abi ben ufak bi tura çıktım suan sarimsaklidayim ve bodruma kadar gitmeyi planlıyorum pazar gününe kadar bursaya donermiyim bilemem size iyi eğlenceler şimdiden :) :)

Mhb arkadaslar bende bir Bursa li olarak fazerime kavustum ve siteye yeni uye oldum bursali basligi gorunce hemen tikladim . Musait oldugum surece duzenliceniz gezilerinize bende katilmak isterim herkeze saygilarimi sunuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------

Arkadaslar bu formda foto yukleme butonu yokmu yoksa benmi goremiyorum profilime bir foto koyamadim yardimci olabilirmisiniz

:bounce:Tabiiki buyrun katılın arkadaşlar.Yunus Emre sen numaralarımızı kaydet benim face imde yazması gerek,seninkinide özelden at daha kolay buluşulur.İnegöl AVM ordan alırız muhtemelen,diğer arkadaşta kent meydanında hazır beklesin...:cat:

:bounce:Bu arada Enduro'nun bayan motorcuları hepsi çok tatlı ve benim gibi psikopat olmayan insanlar...:rendeer:

Tamam hocam ozaman avmnin kapalı otopark girişinin orda beklerim yada size neresi uygunsa*orda beklerim. Akşama numaramı yollarım hocam gerçi profilimde yazıyor.

Pazar günü düzenlediğimiz OYLAT gezisi, katılımcı arkadaşların çoğunluğunun sakaryadaki festivale gitmiş olması ve benim çocuk bakıcılığı durumumdan hafta sonu kurtulamam nedeni, geziyi düzenlemeyi ateşleyen memduh arkadaşımızın geziye gitmiş olması vs.vs lerden dolayı ileriki haftalara almak zorunda kaldık.

Pazar günü düzenlediğimiz OYLAT gezisi, katılımcı arkadaşların çoğunluğunun sakaryadaki festivale gitmiş olması ve benim çocuk bakıcılığı durumumdan hafta sonu kurtulamam nedeni, geziyi düzenlemeyi ateşleyen memduh arkadaşımızın geziye gitmiş olması vs.vs lerden dolayı ileriki haftalara almak zorunda kaldık.

kaptan öyle yazmışınki kendımı suçlu gibi hissettim valla.. :(

:bounce:Dadı kaptan, geri adım attın ama hadi öyle olsun madem,önümüzdeki haftalara bakıcaz artıkın...:cat:

İznik'te festival oluyormuş her sene,bu hafta mı acaba bilginiz var mı ?

:bounce:Bu hafta Sakarya'da festival vardı,ancak arkadaşlar yarın dönüş yolunda olacaklardır...:cat:

selam :) nasıl dalsam muhabbete bilemedim :p yeni yeni motosiklete başlayan biriyim bi sizlerle tanışayım dedim kaydoldum siteye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar