[Bursa - MT]

Gene silme işlemi tüm sürati ile devam etmekte. Alkışlıyorum :)
ortalık taksime dönüyor da kim ne oldu onu daha henüz çözemedim :)

Hocam YEDİĞİNİZ içtiğiniz size kalsın kampta neler oldu nasıl geçti onu da bir anlatıverseydiniz bari :D

Abi eşli olacaksa ben tek eşli gelicem o konuda bizi aydınlatta ona göre ayarlasınlar kendilerini şimdiden sonra sap gibi kalmayalım hepiniz eşliyken .

Eş durumu birazcık karışık bazıları gelirse tam eş değilde eşcik durumları ortaya çıkabiliyor :)

MERHABA, Umarım gezi etkinliğiniz umduğunuz gibi geçer...Tüm işi sebebiyle gelemeyen, yengeden izin alamayan :) vb. içinde eğlenin :)

Eşli meşli diyonuz da olan var olmayan var fazla fazla olan var, biz napak ölek mi, gelen maillerdeki eskort sitelerine mi bakalim nedir yani :D

Selamun Aleykum bende aranıza yeni geldim!

Adım Yavuz Bahadır KARAGÖL Bursa/Emek te oturuyorum yaşım 17 asya 150t 6A kullanıyorum,zaten motor kullanmayada yeni başladım,ilk motorum.

Aleyküm Selam hosgeldin bende 7 temmuzda 18 i dolduracagim :)
inegöl den kimse yokmu ya bi görüşsek iyi olurdu MT ailesinden kimseyi canlı kanlı göremedim daha :)

:) boşlukları sen doldur :)

harbiden pazar için bir katılım listesi oluşturuluyor mu ? eşli eşsiz çok eşli eşcikli artıkın neyse kimler geliyor ???

Merhaba arkadaşlar ne zamandır foruma girmiyorum hepinize selamlar. Ben mert kendimi yine tanıtayım bursa osmangazide oturuyorum kırcı otelde mini barcılık yapıyorum. 2. el taksitle motor satan arkadaşlar varsa özel mesaj yada 0534 468 70 43 nolu numaradan ulaşabilirler şimdiden teşekkür ederim. Aradığım motor Honda cb 125 e , Yamaha XT 125 R YADA X , Mondial Mct 250 , Keeway super light 150 ( ama motor turşu olmassa sevinirim :) ) teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar ne zamandır foruma girmiyorum hepinize selamlar. Ben mert kendimi yine tanıtayım bursa osmangazide oturuyorum kırcı otelde mini barcılık yapıyorum. 2. el taksitle motor satan arkadaşlar varsa özel mesaj yada 0534 468 70 43 nolu numaradan ulaşabilirler şimdiden teşekkür ederim. Aradığım motor Honda cb 125 e , Yamaha XT 125 R YADA X , Mondial Mct 250 , Keeway super light 150 ( ama motor turşu olmassa sevinirim :) ) teşekkürler.

Selamlar :) Xt 125 R sahibiyim ayrıca 4 tane daha xt li arkadaşım var satmayı düşünen olursa haber ederim :D Hakkınd ahayırlısı olsun kardeş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar